Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.04.14. 16:00
Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt
Ezen a héten nagy erejű bolygók nagy erejű lehetőségeket jeleznek, amit már hétfőtől érezni lehet. S hogyan élsz a kínálkozó alkalommal, természetesen rajtad múlik csak. A horoszkóp javaslatai ugyanakkor ezúttal is segítséget nyújtanak.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Kapkodásra leszel hajlamos a hét első felében. Valószínűleg érzed, hogy a Nap pénteken kilép a Kosból, és lekerül rólad a reflektor fénye. Számolnod kell vele, hogy hétfőn és kedden az árral szemben úszol! Szerdán és csütörtökön minden lemaradást behozhatsz, majd péntektől az égi folyamatok szerint lassítanod kell! Élvezd a tavaszt, gyönyörködj a fényekben, színekben!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hét elején összezavarhatnak az ellentmondásos hírek. Nem tudod eldönteni, melyik igaz, ezért a legjobb, ha vársz. Idővel kiderül, melyik a hiteles. A hét közepén a családon belül kell békítened, amit csak akkor tudsz megtenni, ha pártatlan maradsz. Pénteken délután a Nap belép a Bikába, és jön a születésnapod. Hétvégén ünnepelhetsz, mert 5:1 a kedvező fényszögek javára, ami nagyon kedvező lesz…

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Időrendi sorrendben ezen a héten a víz, a tűz, majd a föld dominál. Te levegős jegy vagy, ezért jogosan érezheted, hogy kimaradsz minden jóból. Pedig ez nem teljesen igaz, hiszen a víz dominancia pénzt, tűz barátokat, szövetségeseket, a föld stabilitást hoz neked. Szóval semmiképp se irigykedj másokra! Figyelj inkább az egészségedre, most nem szabad két végén égetned a gyertyát.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szokatlan módon felélénkül az áloméleted. Keddre virradóan kellemes, vasárnapra virradóan kellemetlen álmaid lehetnek a Hold szerint. Jó lenne, ha megjegyeznéd, és a nap során megfejtenéd az üzenetet. Nem baj, ha nem sikerül visszaemlékezned, az álom feldolgozáshoz ugyanis nem elengedhetetlen a tudatos részed. Hétvégén a bolygók tanácsa: hallgass a barátaidra!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Hullámvasúton utazol egész héten. Kedden valaki a lelkedbe gázolhat, de a sértődés helyett fejtsd meg, miről szól ez! Szerdán és csütörtökön elemedben leszel, és ezerrel pörögsz. A hét második felére és a hétvégédre rányomja a bélyegét két fényszög. Mindkettő gyökeresen megváltoztathatja a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet. Módosíthatsz, de ne a másik véleménye miatt tedd!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten önvizsgálatot kellene tartanod. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint, amíg te keményen kritizálsz másokat, addig halálosan rossz néven veszed, ha téged kritizálnak a többiek. A legkedvezőtlenebb napok: péntek, szombat és vasárnap. Mivel értelmes és éles eszű ember vagy, hamar megértheted, miért kapsz ilyen tükröt. Változtathatsz…

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Két dologra kell ügyelned ezen a héten: az egyik, hogy ne folyj bele olyan konfliktusba, amiből kimaradhatsz. Nem kell megijedned, a feleknek maguknak kell lemeccselniük ezt. Nélküled is meg tudják oldani. A másik a pénzügyeid, amellyel kapcsolatosan vékony jégen jársz: a kiadásaidat kell szigorúan átgondolnod. Egy vasárnapi bolygóegyüttállás szerint semmi extra nem fér bele ezen a héten.

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Valami lóg a levegőben, s ezt már a hét elején érzékeled. Pedig csak vasárnap lesz az a bolygóegyüttállás, ami kiboríthat. Hétfőn és kedden még lubickolhatsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Majd egyre paranoiásabbá válsz, és azt hiszed, mindenki téged cikiz. Ezt csak egy szeretetteljes ember bátorításának segítségével tudod legyőzni. Támaszkodj rá bátran!

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Amennyiben sikerül kívülről szemlélned magadat, rájöhetsz, mennyi fölösleges dolog miatt idegeskedsz. A bolygók megvilágosító erővel bírnak. Szerdán és csütörtökön már képes leszel nevetni magadon, de péntektől hajlamos leszel visszacsúszni a megszokott elégedetlen, másokat szapuló stílusba. Na, pont ezt kell/kellene meghaladnod. Sikerül, ha észre veszed.

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Több jó hírt hoznak neked a bolygók. Úgy tűnik, kezdenek beérni azok a dolgok, amelyek az utóbbi időben nem sok jóval kecsegtetettek. Szerencsére a kitartásodnak köszönhetően téged igazolnak az eredmények. Vasárnap Jupiter-Uránusz együttállás lesz, amely váratlan új fordulatot hozhat magával. Újratervezésre lesz szükséged, mivel új szintre lépsz.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Téged két konstelláció érint közvetlenül ezen a héten. Mindkettő vasárnapra esik, de tuti, hogy már hétfőtől egyre erősödően érzed. Az egyik egy Jupiter-Uránusz együttállás, ami szerint nem szabad tovább halogatnod családi és/vagy ingatlan ügyeket. Döntést kell hoznod, és lépned kell. A másik egy kellemetlen Nap-Plútó fényszög, amely szerint a családod most nem segít neked.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn még elemedben leszel, de utána mintha valaki leverné a rózsaszín szemüvegedet, és szembesít az emberek gyarlóságaival: irigység, hazugság, kicsinyesség. Ezek elszomoríthatnak, de valójában kizárólag magadból irthatod ki. Másokból nem. Maximum példát mutathatsz. Az égi folyamatok szerint a saját érdekedben keresd a tiszta lelkű, tiszta szándékú embereket!

Forrás: astronet.hu

Nyitókép: Illusztráció/DMA

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva