Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.02.18. 16:00
Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten
Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Vontatottan indul a heted. Ha túl sok a feladatod, nem tudod eldönteni, mivel kezdj. A bolygók szerint szerdáig csak a rutint intézd! Csütörtökön egy Mars-Vénusz együttállás inspirálóan hat rád, ekkor behozhatod az esetleges lemaradást. Szombat szökőnap. Ezen a napon tripla bolygószembenállás arra int, hogy vigyázz az egészségedre! Ám ez nem egyetlen napos kihívás…

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Lassan enyhül a munkahelyi nyomás. Ha eddig nem tettél meggondolatlan lépést, akkor ezen a héten se tedd! Egy csütörtöki Mars-Vénusz együttállás megvilágosító erővel bír. Átértékelheted a pozíciód jelentőségét és/vagy a jövődet. Péntektől kapcsolódj be minél több beszélgetésbe, nehogy lemaradj valami fontos információról! Ez február utolsó hétvégéjére is vonatkozik…

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőre virradóan fontos álmod lehet. Próbáld megjegyezni, és a nap során megfejteni! Hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr lép a Halakba, melyek a karriered fejlődésében szimbolizálnak kedvező fordulatot. De ne siess! Sajnos szombaton tripla bolygószembenállás lesz az égen, ami több kétséget hoz elő. Addig ne dönts, amíg nem egyértelmű az irány, a cél! Bölcsen teszed, ha vársz.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ellentétes hatások érnek téged ezen a héten. Optimizmusra ad okot, hogy hétfőn a Nap, pénteken a Merkúr lép a Halakba, s innentől úgy érzed, nincs lehetetlen. Ha meggyőzöd magadat erről, akkor így lesz. Kellemetlenül érint csütörtökön egy dupla, szombaton egy tripla bolygószembenállás. Előbbi pénzügyek, utóbbi a kommunikáció terén. Ha jót akarsz magadnak, ne pánikolj egyik miatt sem!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem sok kedvet érzel a hét elején, hogy aktivizáld az erőidet. Nem érzed érintettnek magadat, ezért vársz egy „Kérlek”-re és egy „Köszönöm”-re. Ha nem jön kellő időben, vérig sértődsz szerdán és csütörtökön, holott olyan találkozásokat mutatnak a bolygók, amelyekből profitálhatnál. Duzzogás helyett ügyelned kell a kiadásaidra. Ez különösen a szombati szökőnapon érvényes.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Sok emberrel lesz dolgod, ezért sokféle hatás ér. Sokszor nem tudod, mit gondolj a többiekről. Az égi folyamatok rávilágítanak a legfőbb problémára, vagyis hogy magadból indulsz ki, és olyan tudatosságot feltételezel, ami nincs is. Az sem könnyíti a dolgodat, hogy bolygód, a Merkúr pénteken a Halakba lépve valóságos kommunikáció-cunamit zúdít rád. Másnap tripla bolygószembenállás a vita esélyét megtriplázza.

 

 

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Az egész hetedet egyetlen bolygóegyüttállás határozza meg: csütörtökön a Mars-Vénusz együttállás kifejezetten inspirálóan hat a kreativitásodra, az életkedvedre és a vállalkozó kedvedre. Hihetetlen lelkes és energikus leszel, ami pont jókor jön, mert nagyobb kihívással küzdesz egy ideje. Most végre megjön az isteni szikra. Ezt hétvégén meg kell ünnepelned…

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Vegyes érzéseket váltanak ki belőled a hét eseményei. A bolygók azt szimbolizálják, hogy hol a fellegekben jársz, hol sötét mélységekbe esel. Előbbire hétfőn és szerdán délelőtt látszik esély, míg az utóbbi szerdán délután és csütörtökön valószínűsíthető. „Hab a tortán” a szombati tripla bolygószembenállás. Akkor jársz jól, ha nem mész bele vitába gyerekkel vagy gyerekes felnőttel…

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőtől erősödő nyomást érezhetsz: a családod és/vagy ingatlan ügyek nyomasztanak. Egyelőre tanácstalan vagy az égi folyamatok szerint, illetve hol ezt látod megoldásnak, hol azt. Összezavar a bizonytalanság. Ne hibáztasd magadat (sem)! Tudj róla, a szombati tripla bolygószembenállás sem könnyíti meg a dolgodat. Ezt meg kell várnod, és utána könnyebb lesz…

 

 

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Te barátságban vagy a számokkal: ezen a héten hat bolygószembenállás lesz. Örülj, mert téged egyik sem érint közvetlenül! Az viszont érint, hogy egyre több bőbeszédű emberrel találkozol, akik szerinted feleslegesen bő lére engedik a mondókájukat. Ha ezen bosszankodsz, öngólt rúgsz magadnak. A szombati szökőnap a legkritikusabb egy tripla bolygószembenállás hatására. Legyél résen!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez a te heted lesz, főleg, ha élsz a lépten-nyomon adódó lehetőségekkel. A csütörtöki Mars-Vénusz együttállás az egységélményét hozza, mely abban is segít, hogy a szerdai Hold-Plútó és a csütörtöki Hold-Vénusz, illetve Hold-Mars szembenállást ne a személyed elleni merényletnek értékeld. Ha megjutalmaznád magad, akkor ne szombaton költekezz, mert léket ütsz a büdzséden!

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn hajnali 05:01-kor a Nap belép a Halakba, vagyis jön a születésnapod. Hétfőn és szerdán szerencsés fényszögek támogatnak a céljaid elérésében. Pénteken Merkúr is belép a Halakba, innentől vigyázz, hogy ne beszélj a kelleténél többet! Mindig csekkold, hogy a másik tud-e követni! A legrázósabb nap a szombati szökőnap lesz, amikor a teliholdon kívül még két bolygószembenállás lesz az égen.

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva