Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.02.25. 16:00
Heti horoszkóp 2024. február 26-március 3.: Különleges hét vár mindenkire
Különleges hétre számíthatsz, és nemcsak a február 29-nek köszönhetően, hanem azért is, mert csodálatos bolygó együttállások támogatnak, segítenek a céljaid elérésben. Mindenképpen érdemes élni a lehetőségekkel.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ha jót akarsz magadnak, a hét első két napján ragadj meg minden lehetőséget a beszélgetésre! Nagyszerű fényszögek segítenek, hogy a mondandód célt érjen. 2024 szökőév, ezért nem február 28-cal ér véget a hónap, hanem 29-én. Mindazonáltal 28-án tripla bolygó együttállás lesz a Halakban, ami érzelgős hangulat hoz neked (is). Március első hétvégéjén tele leszel lelkesedéssel és energiával.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nem leszel valami derűlátó ezen a héten. Kedden és vasárnap is lesz pesszimizmust szimbolizáló diszharmonikus fényszög az égen, amelyek az egész hetedre rányomhatják a bélyeget. Olyan, mintha nem tudna sütni a Nap. Eközben a víz dominancia csapadékot és könnyeket jelez. Lehet, hogy most kéne szabadságra menned, de az is jó ötlet, ha “oneway jegyet” veszel a gondjaidnak!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Napokon belül vége a februárnak. Mivel szökőév van, kapsz egy plusz napot, amit a bolygók szerint a terveid csiszolgatásával tölthetsz. Nem baj, ha még kicsit homályos a jövő, mert hamarosan kitisztul a kép. Március első napjaiban, március első hétvégéjén az egészségedért kellene többet tenned. Elsősorban a folyadékbevitel mennyiségét mérd! Most nem elég napi 1,5 liter víz…

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Lesz egy különleges nap ezen a héten, ami az egész hetedre kihat: szerdán tripla bolygó együttállás lesz. A Halakban három bolygó áll együtt, így a Halak Nap, Merkúr és Szaturnusz, amely jó hatással lesz rád. Csak arra ügyelj, hogy nem beszélj túl sokat, és ne maradj néma sem! Az optimális valahol a kettő között húzódik. Március első napjaiban őrizd meg a gyermeki, felhőtlen életkedvedet!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Folyik ki a pénz a kezedből. Vagy a zsebedből. Vagy a bankszámládról. A szerda látszik a legkritikusabb napnak ezen a héten. Előfordulhat, hogy olyan kiadásod lesz, amivel nem kalkuláltál. Foghatod a fejedet, ha szórod a pénzt, és nem képeztél tartalékot. Március első napjaiban és első hétvégéjén a magánélet és a karrier egyensúlyának a megtalálása és megtartása jelent kihívást.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Bátorság kell, hogy kiengedd az irányítást a kezedből. Február utolsó napjaiban próbáld meg, és meglátod, nem lesz semmi bajod. Mindeközben jó pár inspiráló találkozás vár rád: valaki különösen megérint és megdobogtatja a szívedet. Ha van már párod, nem lepődj meg, ha féltékennyé válik. Ha szingli vagy, akkor nincs gond. Március elején, a hétvégén jusson időd az otthonodra és a családodra!

 

 

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Furán fogod érezni magad a hét során többször is. A bolygóállások szerint csak pislogsz, és nem érted, mi zajlik. Ne aggódj! Nem kell kapkodnod, várj kicsit és kitisztul a kép. Nézz körül és látni fogod, hogy nem vagy egyedül! Az égi folyamatok szerint a nehézségek ellenére a hét végére elégedettség és hála tölti el a szívedet. Ezt nevezik happy endnek.

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem lesz okod panaszra ezen a héten. Akkor sem, ha lesznek nehéz konstellációk. A legkritikusabb napok a kedd és vasárnap. Közben szabályos áldást jelez a szerdai tripla bolygó együttállás. Eszerint olyan rejtett erőforrásokat találsz, amire nem is gondoltál eddig. Ráadásul csütörtökön, pénteken és szombaton további szuper fényszögek támogatnak mindenben…

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Több téma jelent kihívást számodra, de egyértelmű, hogy a családod élvezi a prioritást. Ezt teszi nyilvánvalóvá a szerdai tripla bolygó együttállás: Nap, Merkúr, Szaturnusz áll együtt a Halak jelében. A család fogalma sokféleképpen értelmezhető. Lehet, hogy most nincs könnyű dolgod, ha pontosan definiálni akarod. De nem a szavak számítanak, hanem az érzések és a cselekedet. Erre fókuszálj!

 

 

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Legyél észnél egész héten! Vigyázz, mert a gyerekek vagy a gyerekes dolgaid kerülnek most sokba! Erre két kellemetlen fényszög emlékeztet kedden és vasárnap. Sajnos a hatásuk nem csak ezen a két napon érvényesül. Emellett hasznos lenne minél több beszélgetésbe bekapcsolódnod, mert fontos híreket hallhatsz. Az sem kizárt, hogy áttételesen, vagyis nem közvetlenül jutsz hozzá ezekhez.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Szabályos keretbe fogja két diszharmonikus fényszög ezt a hetedet. Legyél mindig rugalmas, ne ess kétségbe, ha akadályokba ütközöl! Mindkét fényszögben nagy bolygók vesznek részt, ami azt jelenti, hogy nagy jelentősége van annak, ahogyan reagálsz. Ha sikerül megőrizned a derűlátásodat és a humorodat, akkor garantáltan nyertesen jössz ki. Ugye, volt már ilyen korábban is?

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Szokatlan és nagyszerű, hogy szerdán a Halakban három bolygó áll együtt: a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz. Ez az együttállás nemcsak ezt az egy napodat teszik ragyogóvá, hiszen további kedvező fényszögek lesznek az égen csütörtökön, pénteken és szombaton. Így érthető, hogy a minden veled és érted van. Adj hálát, és tudd, minden nehézség legyőzhető, ha nem adod fel!

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva