Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.12.31. 14:00
Heti horoszkóp 2024. január 1-7: Sikerekben gazdag új évet kívánunk!
Először is sikerekben gazdag új évet kívánunk! Másodszor pedig a bolygók minden esélyt megadnak a nagyszerű évkezdethez. Gondold át, mit csinálsz január 1-jén, mert a hagyomány szerint azt fogod tenni egész évben... A tervezés ugyanakkor remek ötlet.

Kos heti horoszkóp

A hagyomány szerint, amit újév első napján teszel, azt fogod egész évben csinálni. Hétfőn a Szűz fogyó Hold takarításra, rendrakásra kifejezetten jó lenne, ám ezen január 1-jén tilos mosni, főzni, varrni és veszekedni. Kedden a Merkúr elindul előre, csütörtökön bolygód, a Mars belép a Bakba. Ezek szerint nem maradsz le semmiről, könnyedén utoléred magad. Az év első hétvégéjén jót tenne neked a gyógyvíz.

Bika heti horoszkóp

Nagyszerűen indul a heted és a 2024-es éved. Nagyszerű fényszögek szerint tele leszel bizakodással és tervekkel. Csütörtökön a Bakba lépő Mars maratonfutóvá tesz: vagyis hosszú távon be tudod osztani az erődet, ami a siker eléréséhez elengedhetetlen. Sajnos hétvégén mindkét napra jut veszekedős konstelláció. Úgy tűnik, most a te higgadtságod az egyetlen és legjobb ellenszer.

Ikrek heti horoszkóp

Az év első napján pihenj és töltődj! Kedden bolygód, a Merkúr elindul előre, amitől te is beindulsz. Így ez igazán lendületes évkezdet lesz, de a hatékonysághoz elengedhetetlen a stratégia. Gondold át, hogy jutsz el a célodig! Csütörtökön a Bakba lépő Mars szívós kitartást ad ehhez. Január első hétvégéje akkor lesz jó, ha az egészséged érdekében vízkúrát tartasz. Olvass utána!

Rák heti horoszkóp

Semmiképp se kezdj aggódni már hétfőn amiatt, hogy időben mindent el tudsz intézni. Ne feledd, az év első napján tilos veszekedni és aggódni, mert akkor egész évben veszekedni és aggódni fogsz. A hét során nagyon tudatos emberekkel találkozol, akiktől sokat tanulhatsz. Az év első hétvégéjén elemedben leszel, átjár a derűlátás, ami gyógyerővel bír…

Oroszlán heti horoszkóp

Ha nem bírod ki, és már hétfőn számolgatod a pénzedet, akkor a hagyomány szerint egész évben ezt fogod tenni. Szóval jobban jársz, ha a büdzsékészítést későbbre halasztod. Csütörtökön a Bakba lépő Mars a munkához való hozzáállásodat fegyelmezettebbé teszi. Az év első hétvégéje szóljon a családodról és/vagy az otthonod szépítéséről! Nem fogod megbánni.

Szűz heti horoszkóp

Csodásan indul 2024 a te szempontodból. Bár a Szűz Hold miatt a szokottnál érzékenyebb lehetsz, de szerencsére leköt a tervek és stratégiák készítése. Jó szokásodhoz híven írj, rajzolj az új naptáradba! Csütörtökön a Bakba lépő Mars hihetetlen elszántságot hoz neked, amelynek köszönhetően legyőzhetetlennek érzed magadat. Az év első hétvégéje óvatosságra int a közlekedésben.

Mérleg heti horoszkóp

Nem szoktad kedvelni az újév első hetét, mert gyászolod a tavalyi elmulasztott esélyeket, és még nem látod magad előtt a jövőt. A hétfői és keddi konstellációk éppen a tervezésben segítenek neked, szóval nincs miért aggódnod. Hét közepén családi ügyek vonhatnak el a munkádtól. Vigyázz, nehogy hibázz! Hétvégén égetően fontos átgondolni a pénzügyeidet.

Skorpió heti horoszkóp

Normálisnak mondható, hogy az év első napján a rengeteg jókívánságra válaszolsz, illetve te is küldesz jó párat. Akkor is írj, ha a másik nem keresett téged már egy ideje! Nem számít, ki teszi meg az első lépést. A hét során lassan rázódsz bele a munkába, amivel nem leszel egyedül. Az év első hétvégéjének konstellációi konfliktus veszélyt mutatnak. Kerüld a vitát!

Nyilas heti horoszkóp

Nem bírod ki és már hétfőn tele írod a naptáradat mindenféle tervekkel. Radírozható tollat használj, mert még történhet változás bőven. Nem érint valami jól, hogy csütörtökön a Mars kilép a Nyilasból, pedig ez a változás kedvezően hat a kitartásodra. Szóval ne panaszkodj! Hétvégén mindenképpen teremts lehetőséget úszásra és/vagy szaunára! Meglátod, ki leszel cserélve utána…

Bak heti horoszkóp

Ennél kedvezőbben nem indulhatna a 2024-es éved és a heted: hétfőtől szerdáig a földjegyekben járó bolygók támogatnak téged. Csütörtökön a Mars belép a Bakba, és megnöveli az eltökéltségedet. Ráadásul hosszú távon tudod beosztani az energiáidat, mindez pedig komoly sikereket jelez. Az újév első hétvégéje alkalmas barátokkal közös programokra. Különösen, ha az ünnepek alatt nem tudtatok találkozni.

Vízöntő heti horoszkóp

Semmi kedved okosnak, hasznosnak, jónak lenni az év első hetében. Szeretnéd még az ünnepek vidámságát, bohóságát átmenteni januárra, de ehhez kellene egy-két hasonlóan gondolkodó partner. Meg fogsz lepődni, hogy van a komolynak hitt kollégáid között ilyen. De a bolondozás ne menjen a munka rovására, mert letolás lesz a vége. Hétvégén otthoni ügyek bosszanthatnak fel.

Halak heti horoszkóp

Rögtön hétfőn, az újév első napján lesz egy kellemetlen fényszög az égen, ami nézeteltérést mutat szomszéddal, testvérrel, ismerőssel. Január 1-jén tilos veszekedni, mert akkor egész évben veszekedni fogsz. Szóval térj ki mindenképpen! Csütörtökön a Bakba lépő Mars ambiciózus barátokat jelez. Kérdés, az ő ambíciójukhoz neked van-e közöd? Hétvégén áztass ki minden feszültséget magadból!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva