Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.01.21. 16:00
Heti horoszkóp 2024. január 22-28.: Kemény kihívásokat jeleznek a bolygók
Kemény kihívásokkal teli hetet jeleznek a bolygók. Most különösen fontos, hogy előre felkészülj minden várható konfliktusra, nehézségre. Ha sikerül átvészelni ezeket, a hétvége már igazán nagyszerűen alakulhat.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nem lesz a kedvenced a hétfő, mert kellemetlen vitát jeleznek a bolygók. Ha csendben tudsz maradni, gyorsan elmúlik a veszély. Keddtől a jövőd építése legyen a legfőbb feladat, amit a Bakba lépő Vénusz támogat. És nem lesz könnyű dolgod keddtől szerdáig sem, mert két nap alatt két bolygószembenállás próbára teszi az elszántságodat. Január utolsó hétvégéjén a föld dominancia már józanságot hoz neked (is).

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Bolygód, a Vénusz kedden belép a Bakba, ami kimondottan megnyugtató a számodra. Segít, hogy ne idegeskedj munkahelyi ügyek miatt. A csütörtöki telihold igencsak felborzolhatná az idegeidet, ugyanis kegyetlen és méltatlan rivalizálást mutat. Lehetőleg te ne keveredj bele ilyesmibe! Hétvégén jó hír, hogy szombaton a Bikában járó Uránusz elindul előre, s innentől te is beindulsz…

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn az lesz az érzésed, hogy mindenki teszteli a béketűrésedet. Lehet, hogy így van, de ettől még vizsgázhatsz jelesre! A következő napokban a pénz beosztása okozhat fejtörést, majd a csütörtöki telihold a közlekedés és a kommunikáció terén hoz kihívásokat. Minden körülmények között őrizd meg a higgadtságodat, és nem lesz baj! Nyugodj meg, hétvégén már nem kell ilyesmikkel küzdened.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Az asztrológiai előrejelzés arra jó, hogy felkészülj az esetleges feszültségekre, és ne ess pánikba, ha konfliktus veszélye fenyeget. Keddtől szerdáig, két nap alatt két bolygószembenállás sértődésre adhat okot. Ne feledd, két füled van: egyiken be, a másikon ki! Ez a természetes önvédelem. A csütörtök esti telihold, és a hét második fele takarékosságra int. Ne szórd a pénzt meggondolatlanul!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Tuti, hogy már hétfőtől érzed a csütörtök esti telihold és a szombat reggeli Nap-Jupiter kellemetlen fényszög hatását. Mindkettő érzékenyen érint, mert mindkettő azt a képzetet keltheti benned, hogy alkalmatlan, sőt béna vagy. Amennyiben kritikát kapsz, tarts önvizsgálatot, és javíts azon, amin a tudsz! A többin ne rágódj, mert gyorsan le- és/vagy kimerülsz!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten hat bolygószembenállás lesz, köztük a csütörtök esti telihold a legerőteljesebb. Ám ezt gyönyörűen ellensúlyozza, sőt javítja, hogy hétvégén összeáll az égen egy gyönyörű bolygóháromszög, amelyben a tízből öt bolygó részt vesz: Bika Jupiter és Uránusz, Szűz Hold, Bak Merkúr és Mars. Ez nem csak kedvező, hanem erős is. Szóval nincs okod az aggodalomra, meglátod, happy enddel végződnek az ügyeid.

 

 

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Az a helyzet, hogy téged ezen a héten nem érintenek közvetlenül sem a kedvező, sem a kedvezőtlen konstellációk. Vagyis tőled függ, milyen hatásokat engedsz be az életedbe, illetve minek adsz figyelmet. Az biztos, hogy bolygód, a Vénusz kedden belép a Bakba, ami kifejezetten jó hatással lesz rád, mert segít, hogy ne idegeskedj a családi ügyek miatt. Hétvégén helyre áll a béke otthon.

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Képtelennek érzed, megtaláld az egyensúlyt a karrier és a család között. Ezt a frusztrációt növeli a csütörtöki dupla bolygószembenállás, amiből ez egyik a telihold. Tovább irritálhat a szombati Nap-Jupiter diszharmonikus fényszög. Mindez azt szolgálja, hogy állj meg és tedd fel a kérdést magadnak: mitől érezhetnéd jobban magad, és min kell ehhez változtatnod?

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Bölcsen tennéd, ha hétfőn szlalompályának tekintenéd a napodat, és minden provokációt ügyesen kikerülnél. Keddtől a kiadásaidat kell átgondolnod, ha nem akarsz mínuszba kerülni. Csütörtöktől pedig diplomatikusan kell fogalmaznod, ha nem akarsz állóháborúba bonyolódni. Ez a veszély még hétvégén is fenn áll. Csőlátású embereket ne akarj meggyőzni, mert most úgy sem sikerülhet!

 

 

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden a belép a Vénusz a Bakba, ami kedvező számodra. Innentől talán jobban tudod szeretni vagy legalább jobban elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy. Ezzel párhuzamosan lesznek, akik továbbra is képtelenek megdicsérni téged. Hétvégén egy bolygóháromszögben a tízből öt bolygó részt vesz: Jupiter, Uránusz, Hold, Merkúr és Mars. Ez nem csak előnyös, hanem ütőképes is.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem ez lesz a kedvenc heted az égi folyamatok szerint. Már a hét elejétől feszültséget érzékelsz magadban és körülötted. Csütörtökön dupla bolygószembenállás lesz, amiből ez egyik az Oroszlán telihold., majd a szombati Vízöntő Nap – Bika Uránusz frusztráló fényszög felteszi az I-re a pontot, és te végképp elkeseredhetsz. Ez a mélyrepülés arra jó, hogy átgondold, merre halad az életed…

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha sikerül a hétfőt vita nélkül átvészelned, akkor egész jó hét elé nézel. Kedden és szerdán szuper fényszögek jutalmat hoznak neked, szerencsésnek érezheted magadat. Hogy pontosan miért, azt neked kell meglátnod. A csütörtöki telihold és a szombati kellemetlen konstelláció az egészséged megőrzésre hívja fel a figyelmedet. A föld dominancia a józanság gyógyító erejét hozza…

Forrás: astronet.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva