Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.03.24. 16:00
Heti horoszkóp 2024. március 25-31.: Rohanós hét, kellemes húsvét
Feszülten kezdődő, rohanós hetet jeleznek a bolygók. Most különösen fontos, hogy próbáld magad függetleníteni a feszültségtől, a vitás helyzetektől, készülődj minél nyugodtabban, s akkor minden tökéletesen alakul húsvétkor.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A húsvétra való készülődés, a bevásárlás célegyenesbe fordult. A hétfői félárnyékos telihold fokozottan érzékenyen érint téged, úgy tűnik, most senkivel sem könnyű megtalálni a hangot. Szerencsére ez gyorsan elmúlik. Szerdától a vizes jegyekben járó bolygók csapadékot és könnyeket jeleznek. Ennek köszönhetően szentimentális hangulattal kezded a húsvétot…

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hétfői telihold szerint fáradékony és ingerlékeny vagy. Jó lenne, ha lelassulnál, és nem vennéd át a többiektől a húsvét előtti mérgezett egérszerű rohangálást. Szerdán, csütörtökön és pénteken hajnalban feszült fényszögek konfliktus veszélyét szimbolizálják. Még jó, hogy ez nagypéntek délre szertefoszlik. Onnantól átadhatod magadat a hosszú hétvége élvezetének…

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Egész héten az lesz az érzésed, hogy folyton jön valaki, aki kérdez, kér vagy mesél valamit, és te folyton elveszted a fonalat. Ez nemcsak rengeteg értékes idődet veszi el, de borítékolhatóan feszültté tesz. Ettől bezárkózhatsz, és az égi folyamatok szerint csak pénteken nyílsz ki. Szerencsére húsvétra visszatér az emberszereteted. Jöhetnek a vendégek és a locsolkodók…

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn a félárnyékos telihold feszítő ereje időzített bombává tehet téged. Az lenne a legjobb, ha szabadságot vennél ki. Ha ez nem lehetséges, legalább mindent lassabban csinálj! A kapkodás most hatványozottan veszélyes rád nézve. Keddtől javul a helyzet. Szerdán, csütörtökön és pénteken szuper fényszögek szuper napokat szimbolizálnak. Ettől szuper hangulatban kezded a húsvétot.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hétfői félárnyékos telihold a közlekedésben int fokozott óvatosságra. Legyél előzékeny! Azon pedig ne lepődj meg, ha sokan lesznek az utakon! A hét a húsvéti készülődés jegyében telik, ami nem jó vagy rossz, csupán tény. Péntek estétől egészen biztosan elemedben leszel a tüzes jegyekben járó bolygók szerint, ami garantálja, hogy derűsen indul a húsvétod.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Vannak a közeledben olyan emberek, akiknek sokkal könnyebb dolga van, s emiatt az irigység fokozatosan nőhet benned. Időben csípd el ezt, nehogy olyan konfliktus robbanjon ki, ami méltatlan és megelőzhető! Az is megoldás lehet, ha tudsz másokkal az ő sikereiknek örülni. A bolygók szerint a húsvét nálad kezdődik, ami azt jelenti, hogy hozzád akarnak menni a vendégek…

 

 

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Minden évben van egy olyan telihold, ami téged nagyon kellemetlenül érint. Idén ez most a húsvét előtti hétfőre esik. Ráadásul ez egy félárnyékos telihold, ami nincs jó hatással sem a lelkedre, sem a testedre. Szerencsére másnap ez már a múlt. Egész héten és húsvétkor is vigyáznod kell az egészségedre, az égi folyamatok szerint kímélned kellene az emésztőrendszeredet.

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Döcögve indul a heted, de szerdától magadra találsz, és úgy hasítasz, mint kés a vajban. Szerdán, csütörtökön és pénteken remek fényszögek remek napokat szimbolizálnak, amelynek köszönhetően nagyon jó kedvvel kezded a húsvétot. Fontos ugyanakkor, hogy csütörtökön és pénteken ne sértődj meg! A bolygók szerint lenne rá okod, de a saját érdekedben emelkedj felül a kicsinyes provokáción!

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Ne csodálkozz, ha hétfőn és a hét során több türelmetlen emberrel lesz dolgod! Hétfőn telihold lesz, ám szerdára, csütörtökre és péntekre is jut bolygószembenállás, amely szerint a többség kapkodni fog. Persze ráfogják majd a húsvétra. Jó neked, mert mindebből kimaradsz. A húsvéti hosszú hétvégén inkább többször keveset egyél, mint egyszerre sokat!

 

 

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn hajlamos leszel kardinális kérdést csinálni valamiből. Biztosan igazad van, ám nem mindenki látja, érzi ugyanígy kardinálisan az ügyet. Normális, ha emiatt elkeseredsz és magányosnak érzed magad, de semmiképp se süllyedj önsajnálatba! Koncentrálj a húsvétra, tervezd meg, milyen finomságokat vegyél, sütsz, főzöl! Ne feledd, pénteken minden zárva lesz!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Kivételesen ezen a héten a Holdon kívül nem vált jegyet egyetlen bolygó sem. Az elmúlt hetekben több bolygó is „jött-ment”, ami frissítő változásokat hozott. Ennek ellenére nem bánod a kiszámíthatóságot. Szerdán, csütörtökön és pénteken diszharmonikus fényszögek diszharmonikus napokat szimbolizálnak, ami nem a legjobb kezdet. Ne feledd, sok múlik a hozzáállásodon, vagyis minden jobb, ha mosolyogsz.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Extra kiadásokat mutat a hétfői félárnyékos telihold, ami egyenesen rosszul érint téged. Más helye lett volna annak a pénznek, s ez lelombozhat. Viszont arra ösztönöz, hogy a húsvétot idén oldd meg takarékosan. Szerdán, csütörtökön és pénteken szerencsés fényszögek szerencsés napokat szimbolizálnak, innentől semmi sem akadályozhat meg, hogy valóban kellemes legyen a húsvétod.

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva