Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.10.06. 16:00
Heti horoszkóp 2024. október 7-13.: Kedvező lehetőségek
Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók továbbra is. Ezen a héten csupa olyan eseményt sodorhat az utadba a sors, amivel mindenképpen érdemes élned. Érdemes most nyitott szemmel és füllel járnod.

Kos heti horoszkóp

Több kedvező konstelláció arra biztat, hogy ragadj meg minden alkalmat, és tárgyalj, tanulj, vizsgázz, utazz! Bármelyik aktuális, s ha bevállalod, nagyszerű esélyed van a sikerre. Legkedvezőbb napok a kedd és a vasárnap. Utóbbi különösen, mert egy szuper bolygóháromszög áll össze: Vízöntő Hold, Ikrek Jupiter, Mérleg Nap és Merkúr. Így a hétvége is garantáltan aktív és eredményes lesz.

Bika heti horoszkóp

Az anyagi helyzeted javuló tendenciát mutat. Szuper fényszögek lesznek az égen, de úgy tűnik, te mégsem vagy teljesen elégedett. Erre utalnak a bolygók, de a valódi okot most csak te tudhatod. Szerdán hátrálni kezd a Jupiter, amely szerint lehet, hogy visszatérítésre, kinnlevőségre vársz, ami nem érkezik meg egyelőre. A vasárnapi tripla előnyös konstelláció jó híreket szimbolizál.

Ikrek heti horoszkóp

Végre fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Kedden bolygód, a Merkúr szuper fényszöget alkot az Ikrekben járó Jupiterrel, majd vasárnap egy szuper bolygóháromszög rajzolódik ki az égen: Vízöntő Hold – Ikrek Jupiter – Mérleg Nap és Merkúr. Ettől egész héten lebegni fogsz, senki és semmi nem tud most kizökkenteni. Pedig tuti, hogy valaki be fog próbálkozni. Te csak mosolyogsz…

Rák heti horoszkóp

Kedden olyan dicséretet kapsz valakitől, ami visszaadhatja az önbizalmadat. Az illetőtől nem számítottál ilyen inspiráló szavakra, s ezért még meghatóbb a dolog. Remélhetőleg felvértezed magad a pénteki „támadásra”, amikor kellemetlen bolygó-szembenállás szerint kritika ér. Hétvégén jól tennéd, ha fittyet hánynál erre és a hűvös időre, s kimennél a természetbe gesztenyét szedni.

Oroszlán heti horoszkóp

Irigykedsz másokra az égi folyamatok szerint. Határozottan az a benyomásod, hogy a barátaid, a szomszédjaid és a párod is jobb nálad. Hiába lesznek számukra kedvező fényszögek, neked magadban kell bíznod. Mások helyett inkább a tegnapi, múlt heti, tavalyi önmagadhoz hasonlítsd a mostani tudásodat, teljesítményedet! Hétvégén adj teret a szerelemnek, a szenvedélynek!

Szűz heti horoszkóp

Ha bolygódat, a Merkúrt kedveli a többi bolygó, akkor az azt jelenti, hogy te is népszerűségnek örvendsz. Kedden a Merkúr a Jupitertől, vasárnap pedig a Holdtól kap különösen harmonikus fényszöget. Eszerint a főnököd és a kollégáid is elismerik a teljesítményedet. Biztosan jól esne, ha kimondanák, de szavak nélkül is tudnod kell, hogy számítanak, számíthatnak rád…

Mérleg heti horoszkóp

Az ősz a te évszakod. Nemcsak azért, mert a születésnapod remek ürügy az ünneplésre, hanem azért is, mert ezen a héten remek konstellációk gondoskodnak róla, hogy felerősödjön a derűlátásod. A kedvezőtlen fényszögek szerint ugyanakkor a hét utolsó napja meglehetősen ellentmondásos lehet. Egyrészről a családod megint kritizál, másrészről meglepő módon most nem tudnak megbántani…

Skorpió heti horoszkóp

A Skorpióban járó Vénusz kedden egyik uralkodó bolygóddal, a Marssal a legszuperebb fényszöget alkotja. Ez nemcsak a nemek közötti összhangot jelenti, hanem azt is, hogy a terveidet meg tudod valósítani. Ehhez nem árt kicsit álmodoznod, majd a levegős jegyekben járó bolygók szerint érdemes lenne megbeszélned olyan emberekkel, akiknek adsz a véleményére. Erre a vasárnap a legjobb…

Nyilas heti horoszkóp

Párszor elszomoríthat, máskor bosszanthat, hogy úgy érzed, téged kihagynak a döntésekből. Az égi folyamatok azt javasolják, hogy vizsgáld meg, valóban kihagynak vagy azt hiszik, te nem akarsz belefolyni a témába! Ismered a mondást: „Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.” A levegős jegyekben járó bolygók azt javasolják, hogy nyisd ki a szád, és mondd ki, amit gondolsz! Különösen vasárnap!

Bak heti horoszkóp

Ne ijessz meg senkit azzal, hogy a hét első felében némán, passzívan figyelsz, és csak a hét második felében reagálsz! Tisztában vagy vele, hogy a csend is lehet félelmetes? Tény, hogy a péntek lesz a te napod, amikor minden sérelmedért revansot vehetsz, pontosabban vehetnél. Szombaton a Bakban járó Plútó elindul előre, és segít, hogy elengedd a múltban szerzett sebeket.

foz

Vízöntő heti horoszkóp

Nem kellenek szárnyak ahhoz, hogy repkedj. Benned van a képesség, hogy magasra és/vagy messzire repítsen a fantáziád. Ez nem hiábavaló álmodozás, hanem a kreativitás előszobája. A kedd és a vasárnap lesz az, amikor erre ragyogó esélyeid nyílnak. Különösen a vasárnap, amikor egy szuper bolygóháromszög lesz az égen: Vízöntő Hold – Ikrek Jupiter – Mérleg Nap és Merkúr.

Halak heti horoszkóp

A Vénusz és a Mars szuper fényszöge a nemek közötti összhangot szimbolizálja. A Skorpióban járó Vénusz a szexi nő, aki tisztában van a csáberejével, s amit – a harmonikus fényszög szerint – a Mars csöppet sem bán. Neked annyi a dolgod, hogy megfigyeld, benned a rend vagy az elégedetlenség az erősebb? Hétvégén remek konstellációk segítenek, hogy kimondd, ha valami nem tetszik…

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva