Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.01.02. 10:00
Januári horoszkóp 2024: nagyszerű hónap lesz mindenkinek
Nagyszerű lehetőségeket jelez mindenkinek a havi horoszkóp januárra. Mindenképpen érdemes élni mindazzal, amit az élet most szinte tálcán nyújt neked. Januári horoszkóp, minden, amit tudni érdemes!

 

KOS

Ne bánd, hogy a január hónap a tervezésről szól! Nagyszerű konstellációk támogatnak benne január 10-én, 12-én, 19-én, 28-án, 29-én és 30-án. A Bakban felvonuló bolygók fegyelmet és türelmet hoznak. Bolygód, a Mars január 4-től a koncentrációban és a kitartásban remek szövetségesed. Jó hír, hogy 27-én az Uránusz is elindul előre, ami azt jelenti, hogy április 1-ig nem lesz retrográd bolygó, vagyis haladhatsz előre. A hónap végén a pénzügyeidre kell ügyelned.

 

BIKA

Kitűnő hónap a január számodra. Folyamatosan lesznek olyan fényszögek, amelyek azt sugallják, jó úton jársz. Legkedvezőbb napok: január 10, 12, 19, 28, 29 és 30. Ha lehet, ezekre a napokra időzíts fontosabb eseményeket! El kéne gondolkodnod a továbbtanuláson vagy valamilyen képzésen. Sokat nőne az értéked a munkaerőpiacon, ha ilyesmire szánnád magad. Nem kell sietned, egyelőre csak tájékozódj! Bármikor szembe jöhet egy remek lehetőség.

 

IKREK

Január 2-án bolygód, a Merkúr végre elindul előre, majd 14-én átlép a Bakba. Ezek jó hírek a számodra, mert megszűnik az a fajta gyengeség és fáradékonyság, amit eddig éreztél. 19-én és 28-án meglepő gesztust kapsz egy olyan baráttól, akinek létezéséről talán nem is tudtál eddig. Rejtőzködött vagy te voltál figyelmetlen. Nem számít, a lényeg, hogy kölcsönösen előnyös szövetségre léphettek. 20-án a Nap, 21-én a Plútó lép a Vízöntőbe, ami egészen biztosan felvillanyoz.

 

RÁK

Irigység foghat el januárban. Azt látod, mindenki másnak mennyire jól megy a sora és nagyszerűen alakulnak a dolgai, de te hozzájuk képest egy rakás szerencsétlenség vagy. És most különösen fontos, hogy minél előbb abbahagyod az önsajnálatot, annál előbb leszel jól. Két dolgot mindenképpen tenned kellene: 1. örülj együtt a többiek sikerének, illetve 2. keresd a sikeres emberek társaságát, akiktől most sokat tanulhatsz. Az égi folyamatok szerint január 21. után le kell mondanod valamiről és újra kell gondolnod az egészet.

 

OROSZLÁN

A munkád és az egészséged megőrzése különösen fontos téma januárban. A Bakban felvonuló bolygók (Nap, Mars, Merkúr, Plútó, Vénusz) fegyelemre és felelősségre tanítanak téged. Kicsit szigorúbbnak kell lenned most magadhoz. Tudnod kell arról a veszélyről, ha ebben a hónapban robbansz le, akkor a felépülés meglehetősen hosszúnak ígérkezik. Január 20-tól már a szerelem kerül a fókuszodba. Ez akkor is intenzíven foglalkoztat, ha van párod és akkor is, ha még nincs…

 

SZŰZ

Kedvelni fogod a januárt a Bakban felsorakozó bolygótalálkozónak köszönhetően. Különösen előnyös fényszögek lesznek január 10-én, 12-én, 19-én, 28-án, 29-én és 30-án. Téged inspirál a rend, a rendszer, a rendszeresség. Nem panaszkodsz, ha kemény munkát bíznak rád. Most egy ötletedet közkinccsé kellene tenned, hogy megkönnyítsd nemcsak a saját, hanem a többiek munkáját is. Ügyesen tálald, ha elismerésre vágysz! A hónap vége felé fel fognak figyelni rád…

 

MÉRLEG

Januárban semmiképp se panaszkodj, ha a családod megnehezíti az önállósodásodat és a karriered építését! Ez nem újdonság számodra, miért csodálkozol? Eközben ingatlanügyek is fejtörést okozhatnak. Aggodalomra nincs okod, mert a hónap során öt bolygó segít a megoldást megtalálni. Ráadásul szuper fényszögek is lesznek. Január 21-től a Plútó jegyváltása bátrabbá és vállalkozó kedvűvé tesz téged. Innentől valami újba kellene fognod. Semmi sem lehetetlen most…

 

SKORPIÓ

A január kapcsolatépítésre, utazásra, tanulásra és vizsgázásra kifejezetten jó hónapnak ígérkezik. Minden lehetőséget ragadj meg! Sőt mindenre mondj igent! Idővel úgyis kiderül, melyiket kell komolyan venned. A Bakban felvonuló bolygók szerint meg fogsz lepődni, mert több terved kézzel fogható közelségbe kerül. Lassan el kéne hinned, összejöhet a megvalósulás. Január 21-én a Plútó jegyváltása óriási változást indít el a magánéletedben, a családodban vagy az otthonodban.

 

NYILAS

Azzal indul a január, hogy 2-án direktbe fordul a Nyilasban járó Merkúr, majd 14-én kilép a Nyilasból. Ne bánd, mert ezzel véget ér egy olyan időszak, amikor szinte senki sem értette, amit mondtál. De még azt sem, amit kérdeztél. Az anyagi helyzeted a vártnál is jobban alakul, sőt olyan plusz bevételre számíthatsz, ami hosszú időre megoldja az anyagi gondjaidat. Egész hónapon keresztül kedvező konstellációk lesznek az égen: január 10., 12., 19., 28., 29. és 30. a legkedvezőbb napok. Élj vele!

 

BAK

A január a te hónapod. Nagyszerű folyamatok zajlanak a Bak jegyében. A Naphoz csatlakozik a Mars, a Merkúr és a Vénusz is, amelyek erőssé és legyőzhetetlenné tesznek téged. Közben szuper fényszögek védőhálót vonnak köréd 10-én, 12-én, 19-én, 28-án, 29-én és 30-án. Időzítsd ezekre a napokra a nehezebb, nagyobb horderejű ügyeket! Január 21-én Plútó kilép a Bakból, amelytől kicsit megkönnyebbülhetsz. A megkezdett utat ugyanakkor semmiképp se hagyd abba, ha eredményeket akarsz felmutatni!

 

VÍZÖNTŐ

Ellentmondásos érzéseid lesznek januárban: egyrészt türelmesnek kell lenned és ki kell várnod, amíg eljön a te időd, másrészt újfajta rutint kell kialakítanod, ami az elején még egyáltalán nem lesz komfortos, harmadrészt pedig döntéseket kell hoznod, ha nem akarsz lemaradni a nagy lehetőségekről. És akkor még az egészségedre is nagyon kell ügyelned. Mindennek hatására pislantasz egyet és véget is ér a január. Fontos, hogy 21-én Plútó belép a Vízöntőbe, és számodra új időszámítás indul el.

 

HALAK

A január a te aktív részvételed nélkül zajlik. Nem kell nagy döntéseket hoznod, nem kell a járt utat a járatlanért elhagynod. Inkább fókuszálj a barátaidra, a szövetségeseidre, a jóakaróidra! Szép számmal vannak szerencsére. Hatalmas bolygófelvonulás lesz a Bak jegyében, ami komoly, befolyásos emberek támogatását szimbolizálja. Élj a felajánlott segítséggel, de tudd, hogy a komoly áttörés, a konkrét eredmény később következik csak be! Türelmetlenkedéssel elszúrhatod az esélyeidet.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva