Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.06.30. 16:00
Júliusi horoszkóp 2023: Kerüljük a provokációt, és minden tökéletesen alakul
Néhány feszült napot leszámítva nagyszerű hónapot jeleznek a bolygók júliusra. Fogadd meg a horoszkóp javaslatait, legyél türelmes, ne engedj a provokációnak és akkor minden a lehető legjobban alakul.

 

KOS júliusi horoszkóp

Elveszve érezheted magad július 10-től, amikor bolygód, a Mars kilép az Oroszlánból. Mintha cselédsorba süllyednél. Elkezded sajnálni magad, mert sok a munkád és/vagy a feladatod. Szerencsére mindez nem tart sokáig, mert a Merkúr 11-én, a Nap 23-án lép az Oroszlánba, és visszanyered az életkedvedet. 20-án lesz egy Mars-Szaturnusz, 22-én egy Nap-Plútó szembenállás. Előbbi arra int, hogy vigyázz az egészségedre, utóbbi szerint pedig a karriered nem mehet a családod rovására! Keresd meg az arany középutat!

 

BIKA júliusi horoszkóp

Júliusban meglepően jól kezelsz mindenféle provokációt. Könnyen lepereg rólad mások próbálkozása. Kimondottan előnyös számodra, hogy a Mars 10-én belép a Szűzbe, mert olyan ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek megoldást hoznak régi ügyekre is. Egyébként július 22-ig az utazás, utána az otthonod szépítése foglalkoztat. Ha teheted, oszd be ennek megfelelően az idődet! Fontos szempont legyen, hogy mi az, amihez éppen kedvet érzel! Ha fanyalogva teszed, balul sülhet el…

 

IKREK júliusi horoszkóp

Július 11-én bolygód, a Merkúr az Oroszlánba lép, és aktuálissá teszi az utazást. Tanácsos is kiruccannod valamerre még július 28. előtt. Azt követően ugyanis a családod és/vagy a munkád nem fog engedni. Illetve utazhatsz utána is, de tuti, hogy lelkiismeret furdalásod lesz belőle. A július 20-at írd be a naptáradba! Ezen a napon lesz egy kellemetlen Mars-Szaturnusz szembenállás, ami kellemetlen konfliktus, sőt szakítás veszélyét szimbolizálja. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy ne legyen veszekedés!

 

RÁK júliusi horoszkóp

Egyetlen kritikus napod lesz, és ez a július 22. Ekkor ugyanis a Rák Nap szembekerül a Bak Plútóval, ami kíméletlen kritikát jelent. Garantálható, hogy megsértődsz, bárki bármit mond neked. Ha erről előre tudsz, akkor van időd felkészíteni magadat, és talán elkerülheted a legrosszabbat: a szakítást. Emellett júliusban aktuálissá válik, hogy a pénzügyeidet átgondold, átszámold. Elindul az év második féléve. Döbbenetes, de tény, eltelelt már az év fele. Ezen nincs értelme keseregni.

 

OROSZLÁN júliusi horoszkóp

Egy fajta őrségváltás lesz az égen, hiszen július 10-én a Mars ki-, 11-én a Merkúr, 23-án pedig a Nap belép az Oroszlánba. Mindez azt eredményezi, hogy az irányítás, a döntés és a kezdeményezés esélye továbbra is nálad van. Ez felelősséggel jár. Tudd, hogy több ember követ, utánoz téged! 20-án egy Mars-Szaturnusz szembenállás nem sok jót sejtet a pénzeddel kapcsolatosan. Tanácsos lenne elnapolnod a nagyobb anyagi döntést. Még jobb, ha ezen a napon elő sem veszed a pénztárcádat és a bankkártyádat…

 

SZŰZ júliusi horoszkóp

Július 11-én bolygód, a Merkúr az Oroszlánba, 28-án a Szűzbe lép. Utóbbi az ég „ajándéka” a számodra. De nem kell a hónap végéig várnod, mert már 10-én belép a Mars a Szűzbe, amivel igazából “csak” annyi a baj, hogy ingerültté és türelmetlenné tehet téged. Pedig ezek nem jellemzők rád. Szerencsére az éremnek mindig két oldala van, Mars ugyanis ambíciót is hoz neked. Csupán 20-án kell vigyáznod, amikor a Mars szembe kerül a Szaturnusszal, és letörheti a törekvéseidet. Nincs világvége: ne add fel!

 

MÉRLEG júliusi horoszkóp

Talán a nyárnak köszönheted, hogy az életöröm nem hagy el. Bolygód, a Vénusz az Oroszlánban marad, de 23-tól retrográd vagyis hátráló mozgást végez, ami nosztalgiázásra hajlamosít. Egyre többet jut eszedbe a gyerekkorod és a régi nyarak. Megteheted, hogy visszamész azokra a helyekre, ahol anno vidám heteket töltöttél. Csupán 20-án és 22-én vigyázz magadra, a testi és lelki épségedre! Fránya bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek megcincálhatnak. Tudd, hogy nem csak a bőrödnek kell védelem!

 

SKORPIÓ júliusi horoszkóp

Mars július 10-én belép a Szűzbe. Innentől mindkét uralkodó bolygód földjegyben jár: Mars a Szűzben, Plútó a Bakban. Mindez leföldel téged, ami arra jó, hogy a tényekre támaszkodva dönts. Amíg a Nap a Rákban jár, elemedben leszel. Egyetlen napot kivéve: a július 22-őt. Ekkor a Nap-Plútó szembenállás utazás szervezésben vagy közlekedésben jelez akadályt. Ha lehet, szervezd úgy, hogy azon a napon ne mozogj! Maradj egy helyben vagy ne indulj el, vagy már érkezz meg az úti célodhoz!

 

NYILAS júliusi horoszkóp

A nyár derekán szörnyen fogod sajnálni magad, ha dolgoznod kell. Pedig Mars, az ambíció bolygója konkrét lehetőségeket „ígér” neked július 10-től. Természetesen most sem tanácsos türelmetlenül toporzékolnod, mert az eredmények jöhetnek később. 20-án óvd azokat a kapcsolataidat, amelyek fontosak a számodra! Óriási energiák feszülnek ekkor egymásnak: a Mars és a Szaturnusz bolygók. Egyik a fiatalos hév, másik a bölcs kivárás. 23-tól már sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Elhalaszthatod a döntést a hónap végére.

 

BAK júliusi horoszkóp

Júliusban az lesz az érzésed, hogy lépten-nyomon mindenki ki akar oktatni. Szeretnél hallgatni a bölcs szóra, de ilyet nem hallasz, s ettől lassan nő benned a feszültség. A bolygók szerint július 22. magasságában „robbansz”. Egy Nap-Plútó szembenállás hatalmas veszekedést szimbolizál. Kövess el mindent, hogy ez minél enyhébb legyen! Másnap a Nap átlép az Oroszlánba, és varázsütésre javul minden. Könnyen lehet, hogy a másik bocsánatot kér vagy te belátod, hogy igazságtalanul kemény voltál…

 

VÍZÖNTŐ júliusi horoszkóp

Csapkodnak a villámok körülötted, de te védve vagy a bolygók szerint egész júliusban. Egyedül az egészségedre kell ügyelned. Kerüld a tűző napot, és pihenj, aludj kicsit többet! Közben valaki nagy hatással lesz rád: a hangja, a gesztusai, a humora is bejön neked. Ezzel nincs baj, ha független vagy, de nagyon észnél kell lenned, ha van párkapcsolatod. Semmiképp se bonyolódj szerelemi háromszögbe, mert nem lesz jó vége! Ettől függetlenül egész hónapban megfontoltan kell költekezned.

 

HALAK júliusi horoszkóp

Kösd fel a gatyádat, mert július 10-én a Mars jegyet vált, és innentől téged valaki elkezd provokálni. Borzalmasan leleményes, és többféle módon képes kihozni a sodrodból. Július 20. lesz a csúcs- vagy a mélypont. Ha nem akarsz balhét, akkor maradj elnéző és tudd, „nem a csatát kell megnyerned, hanem a háborút”! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bárgyú módon hagyod, hogy bolondot csináljon belőled mindenki. Inkább azt, hogy bölcsen, türelmesen térj ki a provokáció elől!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva