likeBalaton.hu | 2022.11.24. 08:00
Karácsonyig már csak 32 nap van – Téli Varázs Siófokon
Adventi programkavalkád a nyár fővárosában, hisz Siófok télen is varázslatos!

Siófok városa idén Téli Varázs programsorozattal várja vendégeit az adventi időszakban. Meghitt karácsonyi fények, ünnepváró koncertek, karácsonyi meseerdő és körhinta, karácsonyi kisvonat, forró téli csemegék, elbűvölő gyermekprogramok és varázslatos hangulat készülődik a Víztorony körül. Az ünnepvárás minden napjára jut téli ajándék és élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Forrás: Siófok – hivatalos

Idén már november utolsó hétvégéjén ünneplőbe öltözik a városközpont, ahol egészen december 24-ig ünnepi koncertek, zenés meseelőadás, varázslatos bűvészműsor és tűzzsonglőr show színesíti a téli délutánokat és estéket. Városszerte változatos kulturális, vallási, jótékonysági, gyermek és zenés programok színesítik az év utolsó hónapját Siófokon, melyek idén adventi esemény-kalendáriumként tárulnak a látogatók elé.

Ismét felsorakoznak az Aranycsengő adventi vásáron a csodás pompába öltöztetett kis faházak a város Fő terén, ahol a kedves kézműves ajándékok és díszek mellett olyan téli kedvenceket is találhatunk, mint a puha kürtőskalács, az illatos sült gesztenye vagy a gyümölcsös forralt bor. A kicsik örömére a Mikulás is ellátogat a vásárra, a könyvtár jóvoltából pedig karácsonyi mesés papírszínház foglalkozások lesznek, míg december első szombatján a Mikuláshajó is kifut a siófoki kikötőből.

A Kálmán Imre Művelődési Központ a siófoki Mézeskalácsváros kiállítás mellett gyermek és esti színházi előadással is készül az idei ünnepre: jön Koncz Zsuzsa, látható lesz VUK gyermek táncjáték és Aladdin mesejáték is. A siófoki Civil Egyesületek gálái, kiállításai, évzáró koncertjei és ünnepi programjai színesítik a repertoárt.

Érdemes decemberben is a Balaton déli partjára látogatni, hogy átélhessük Siófok téli varázsát!

 

Siófokra tömegközlekedéssel is lejuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

Nyitókép: Siófok – hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva