sonline.hu | 2022.02.26. 12:00
Keményre itta magát, majd emberekre támadt Siófokon a részeg férfi
Artikulálatlanul üvöltözött, majd ismeretleneket rugdosott a magából kifordult 39 éves férfi.

Testi sértés és rongálás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a férfival szemben, aki részegen a járókelőkre támadt Siófok belvárosában.

Mindent és mindenkit megrugdosott

A 39 éves férfi 2021 szeptemberében nagyobb mennyiségű szeszes ital elfogyasztását követően előbb földhöz vágta a saját kabátját, majd artikulálatlanul üvölteni kezdett az utcán. A vádlott ezt követően minden előzmény nélkül több alkalommal is belerúgott egy másik férfi lábába, majd egy – számára szintén teljesen ismeretlen – nőhöz lépett, akit megpróbált megakadályozni abban, hogy az autójával távozzon a helyszínről. Miután a nő mégis beült a kocsijába, a vádlott az autót ütlegelni és rugdosni kezdte, melynek eredményeképpen a gépkocsi lökhárítója eltörött.

Felfüggesztett fogház lett a buli vége

A vádlott erőszakos magatartása következtében az egyik sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a másik sértett autójában 139.065,- Ft kár keletkezett. A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Nyitókép: pixabay

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva