Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.05.01. 10:00
Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek
A Merkúr, a kommunikáció planétája május 15-én átlép a higgadt Bikába, majd 26-án az év egyik legmeghatározóbb asztrológiai eseménye következik be: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója jegyet vált, és az Ikrek jegyében folytatja útját. Hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre? Május havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

 

KOS

Bolygód, a Mars egész májusban a Kosban jár, ami feltölt energiával. Igaz, hogy ettől erősnek és legyőzhetetlennek érzed magad, de a türelmetlenség konfliktusba sodorhat. Igyekezz kedves lenni mindenkivel! A pénzügyeid terén újabb döntéseket kell hoznod. Fordulatokra számíts május 13-án, 18-án, 23-án és 31-én! Kapkodás helyett számolj! 26-án Jupiter átlép az Ikrekbe, és tanulásra és/vagy utazásra ad lehetőséget. Nem kell sietned. Jövő júniusig ráérsz választani…

 

BIKA

Az idei május újabb fordulatokat hoz neked. Ne ijedj meg, és ne dönts ezeken a napokon: május 13-án, 18-án, 23-án és 31-én! Veszteségként élheted, hogy a bolygók egymás után lépnek ki a Bikából: 20-án a Nap, 23-án bolygód, a Vénusz, 26-án Jupiter. Utóbbi kettő ráadásul a kis-, és nagy szerencse bolygója. De nem kell elkeseredned, mert lassan megláthatod, sőt a kezedbe foghatod a munkád gyümölcsét. Ez anyagi gyarapodást is jelent.

 

IKREK

Május 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója 12 év után belép az Ikrekbe. És itt marad jövő júniusig. Ez nem csak szerencsét hoz neked, hanem olyan lehetőségeket is, amelyekkel kitágíthatod a mozgásteredet. De vigyázz, mert a tágulás, a gyarapodás hízást is jelenthet. Május 26 előtt is lesz minek örülnöd: 20-án a Nap, 23-án a Vénusz lép az Ikrekbe. Ezektől nő a magabiztosságod, és jogosan érzed úgy, hogy eljött a te időd…

 

RÁK

Májusban vigyáznod kell a munkádra. A Mars konfliktust jelez a főnököddel és az ügyfelekkel, a fenntartóval, vagy a tulajdonossal. Minden áron kerüld az összetűzést, mert egy elhúzódó „állóháború” alakulhat ki, aminek a végén elveszítheted az állásodat! Ha a végkielégítésre hajtasz, akkor állj bele a vitába! De ugye, tudod, hogy téged megvisel a viszály? Szerencséd, hogy vannak pártfogóid, akik májusban fellépnek, sőt kiállnak melletted…

 

OROSZLÁN

Májusban vigyáznod kell magadra, a munkádra és azokra a kapcsolataidra, amelyek fontosak a számodra. Kritikus napok: 1 és 17. Ezeken a napokon ne hozz döntést, és mindenáron kerüld a konfliktust! Ami óriási segítség számodra, hogy a bolygók sorban lépnek át a leleményes, könnyed, rugalmas Ikrekbe: 20-án a Nap, 23-án a Vénusz, 26-án Jupiter. Innentől nem fogsz annyira belefeszülni, és nem hiszed azt, hogy itt a világvége.

 

SZŰZ

Bolygód, a Merkúr május 15-én átlép a higgadt, józan, kiegyensúlyozott Bikába, és végre nem kell feleslegesen jártatnod a szádat. Mindenki meghallja, sőt komolyan veszi a tényeket. Ez téged megnyugtat. Ám 26-án Jupiter belép az Ikrekbe, és jövő júniusig a „Melyiket válasszam?” kérdéssel frusztrál. Párhuzamosan 2 állásod lehet. Választanod kellene. De az égi folyamatok nem sürgetnek. Bízz abban, hogy idővel egyértelművé válik, melyik a te utad!

 

MÉRLEG

Meglehetősen ellentmondásos hónap vár rád. Egyrészről a Mars továbbra is próbára teszi a béketűrő képességedet. Másrészről kezded látni az alagút végén a fényt, ahogy a bolygók lépnek át az intelligens Ikrekbe: 20-án a Nap, 23-án bolygód, a Vénusz, 26-án Jupiter. 22-én és 25-én kedvező fényszögek támogatnak abban, hogy meghozz egy nagy döntést, és megtedd az első lépést. Lehet szó gyermekvállalásról, kreativitásról, vállalkozás beindításáról, stb…

 

SKORPIÓ

Cseppet sem lesz könnyű dolgod májusban. Több konfliktust mutatnak a bolygók. Nehéz napok: 13, 18, 23, 31. Valójában ezeken a napokon olyan emberekbe botlasz bele, akik nem rugalmasak, sőt ragaszkodnak a saját igazukhoz. De te mit csinálsz? Nem ugyanezt? Ha valami a meggyőződésed, akkor amellett kiállsz. Igaz? Szóval ne akarj senkit meggyőzni! Várj, és adj időd mindenkinek (önmagadnak is) ahhoz, hogy átgondolja, átértékelje az adott témát!

 

NYILAS

Bolygód, a Jupiter május 26-án átlép az Ikrekbe, ami igencsak felforgatja a szerelmi életedet. Ha van párod, akkor vele szintet kéne lépnetek: eljegyzés, összeköltözés, esküvő, gyermekvállalás, egyéb nagy horderejű közös élet kialakítása. Ha nincs még párod, akkor bármikor betoppanhat. Szerencsére nem kell semmit elkapkodnod, mert Jupiter jövő júniusig az Ikrekben jár. Szóval bőven elég, ha nyitott szemmel és szívvel jársz. Közben bízz a sors jóindulatában!

 

BAK

Májusban 2 nagy téma körül fognak forogni a gondolataid: vállalkozás és egészség. Mindegy, hogy mennyi idős vagy, mindegy, hogy mi a munkád, itt az ideje komolyabban venned a karriered építését és az egészséged megőrzését. Sok mindent kipróbáltál már, sok mindent ismersz már. Talán most kellene szakembert keresned, hogy mindezt hatékonyabban aktivizáld a saját érdekedben. Tőled függ, hogy mikor lépsz, de ne halogasd túl sokáig!

 

VÍZÖNTŐ

Májusban lesznek nehéz napjaid (13-án, 18-án, 23-án és 31-én), de egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben, ahogy a bolygók lépnek át a könnyed Ikrekbe: 20-án a Nap, 23-án a Vénusz, 26-án Jupiter. 2-2 a kritikus és kedvező napok aránya: 1-én és 17-én vigyázz a családodra és az otthonodra! 22-én és 25-én vállalj be megbeszéléseket, egyeztetéseket! Összességében májusban egyensúlyba jöhetsz. Nem fogod bánni, hogy lesznek kihívások, mert sikeresen megoldod mindet.

 

HALAK

Óriási jövés-menés lesz körülötted májusban. Fárasztó lehet, hogy mindenki tőled várja a megoldást. Valójában a családod jelenti a legnagyobb kihívást. Ők egymással rivalizálva keresik a „kegyeidet”. Tulajdonképpen a figyelmedet és a segítségedet. Holott neked is szükséged lenne segítségre pl. ingatlan ügyben. Sajnos mindez kedvezőtlenül érinti a karriered építését. Ha időben kapcsolsz, akkor nem maradsz le semmiről.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva