astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.04.30. 08:00
Májusi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók
A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Május havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

 

KOS április havi horoszkóp

Egyfajta légüres teret fogsz érezni május 17 és 20 között. Ugyanis május 16-án este Jupiter, a Nagy szerencse bolygója kilép a Kosból, és csak 20-án vált jegyet bolygód, a Mars. Előbbi okozhat gyászos hangulatot. Úgy érezheted, mintha elhagyott volna a szerencse. Pedig erről szó sincs. Csupán annyit történik, hogy vége a pörgésnek, „befektetésnek”, jöhet a szüret. A Mars jegyváltása „kárpótolhat”, mert fellelkesít, és számtalan ötlettel ajándékoz meg. Tőled függ, hogy melyiket valósítod meg.

 

BIKA április havi horoszkóp

A május sok meglepetést tartogat számodra. Aminek örülni fogsz, az a Jupiter jegyváltása május 16-án. Ekkor lép be a Bikába, és itt jár jövő júniusig. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója. Vagyis melléd áll a szerencse. De vigyázz, mert Jupiter túlzásokra is hajlamosít! Például az evés terén, ami hízáshoz vezethet. Kevésbé jó hír, hogy 5-én félárnyékos telihold lesz. Ez beárnyékolhatja a fontos kapcsolataidat. 18-án, 21-én és 23-án munkahelyi és/vagy családi konfliktusok adódhatnak. Maradj békés!

 

IKREK április havi horoszkóp

Május 4-én és 28-án elbizonytalanodhatsz a jövővel, illetve a karriered építésével kapcsolatosan. Ne ezeken a napokon hozz döntést! 15-én bolygód, a Merkúr elindul előre, 20-án a Mars belép az Oroszlánba, 21-én a Nap belép az Ikrekbe. Ezek a dátumok egyre kedvezőbb időszak kezdetét jelölik. Emiatt érdemes megvárnod. A májusi sikereid záloga a jó időzítés lesz. 5-én, 18-án, 21-én és 23-án számítanod kell „bukkanókra”, amelyek olyanok, mint a fekvőrendőr: nem állítanak meg, csak lelassítanak.

 

RÁK április havi horoszkóp

Amíg a Mars a Rákban jár, te totál fel leszel dobódva. Csak május 20-án lép ki a Rákból. Addig egyetlen kihívás a sebesség bölcs megválasztása. Semmilyen téren ne siess, és ne siettesd se a folyamatokat, se másokat! 16-án este Jupiter jegyet vált, ami véget vet egy zűrös időszaknak. Fellélegezhetsz végre. 21- én a Nap jegyváltása az utazás gondolatát és vágyát erősíti fel benned. Ha még nem indulhatsz, akkor tájékozódj, és foglald le a szállást! Már az előkészületek is jó hatással lesznek rád…

 

OROSZLÁN április havi horoszkóp

Májusban vigyáznod kell magadra, a munkádra és azokra a kapcsolataidra, amelyek fontosak a számodra. Kritikus napok: 5, 18, 21 és 23. Ezeken a napokon ne hozz döntést, és mindenáron kerüld a konfliktust! Ami a legnagyobb kihívás, hogy 20-án Mars belép az Oroszlánba, feltüzel téged, és 21-én szembekerül a Plútóval, ami kíméletlen harcot szimbolizál. Ezt csak úgy előzheted meg, ha te magad leszel a földre szállt angyal, aki kitér a provokáció elől, nem sértődik meg, hanem végtelenül toleráns.

 

SZŰZ április havi horoszkóp

Bolygód, a Merkúr május 15-ig retrográd (hátrál), ami nosztalgiázásra hajlamosít téged. Ezzel nincs baj, ha nem szomorít el az emlékezés. 16-án este Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, ami nagyszerű hír a számodra. Jövő júniusig külföldi utazás, munka, tanulás összejöhet, ha vannak ilyen irányú ambícióid. 21-én a Nap belép az Ikrekbe, és neked lehet, hogy két helyen kell párhuzamosan helyt állnod. Olykor úgy fogod érezni, hogy nem megy. De végül megoldod. Sőt remekül megoldod.

 

MÉRLEG április havi horoszkóp

Május a megkönnyebbülés hónapja lesz a számodra. Ezt több bolygó jegyváltása jelzi: 16-án a Jupiter, 20-án a Mars, 21-én a Nap vált jegyet. Addig ki kell bírnod. Még lehetnek idegesítő, sőt agresszív emberek, és többször érezheted, hogy neked nincs beleszólásod olyan dolgokba, amelyek téged is érintenek. Bírd ki, és tudd, hogy mindennek napokon belül vége! 13-án és 15-én olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek a zene gyógyító erejére hívják fel a figyelmedet. Bárhol hallgathatsz zenét…

 

SKORPIÓ április havi horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgod májusban. Több súlyos konfliktust mutatnak a bolygók. Nehéz napok: 5, 18, 21 és 23. 5-én egy félárnyékos telihold az egészséged megőrzésére figyelmeztet. Tegyél meg mindent, hogy fitt maradj! A másik 3 dátum munkahelyi és párkapcsolati feszültségeket jelez. Mindkét „fronton” meg kell védened az érdekeidet. Ne várd el, hogy a másik megtegye helyetted, mert tuti, hogy csalódni fogsz! 13-án és 15-én megszáll az ihlet, és olyan megoldást találsz, amely fény lesz az alagút végén.

 

NYILAS április havi horoszkóp

Bolygód, a Jupiter május 16-ig lelkesítően hat rád. Persze tőled függ, hogy ebből mennyit hasznosítasz. Nélküled, az ambícióid nélkül nem történik semmi jó veled. 20-án Mars tüzes jegybe lép át, ami feltüzel téged. Innentől legyőzhetetlennek érzed magad, ami pl. arra alkalmas, hogy leküzd a félelmedet, és meglépj olyasmit, amihez eddig kevésnek érezted magadat. Ez bármi lehet: utazás, továbbtanulás, pályázat, kaland, hivatalos, esetleg peres ügy. A hónap végén a szerelemé lesz a főszerep.

 

BAK április havi horoszkóp

Májusban 3 nagy bolygó fog jegyet váltani: 16-án a Jupiter, 20-án a Mars, 21-én a Nap. A te szempontodból a Jupiter jegyváltása a legelőnyösebb. Jövő júniusig szerencsésnek érezheted magad. Ugyanis Jupiter a Nagy szerencse bolygója, ami szerencsés fényszöggel támogatja a kreativitásodat és a céljaid elérését. A Mars jegyváltása egy ingerlő embertől való megszabadulást mutat. A Nap jegyváltása szerint párhuzamosan több feladattal kell megküzdened, ami prioritás állítás után menni fog.

 

VÍZÖNTŐ április havi horoszkóp

Meglesz az egyensúly a májusi kihívások és támogatások között. Sok kihívást és támogatást is mutatnak az égi folyamatok. Ami próbára tehet, az a 5-i, 18-i, 21-i és 23-i nap. Ezeket be is írhatod a naptáradba. A legrázósabb a 21-dike lesz, amikor a Mars és a Plútó szembekerül egymással, és te egy harcias emberrel kerülhetsz szembe. Ne vedd fel a bokszkesztyűt, ha jót akarsz! Nagyszerű hír, hogy pont aznap lesz egy Nap-Plútó trigon, ami tompítja a konfliktus élét, és megvéd téged egy öngóltól.

 

HALAK április havi horoszkóp

Akkora jövés-menés lesz körülötted májusban, hogy csak kapkodod a fejedet. Mielőtt reagálnál, várj kicsit, és aludj rá egyet, mert másnap jöhet egy új hír, vagy te látod másképp az adott dolgot. Valójában a családod jelenti a legnehezebb kihívást. Ők egymással civakodnak, és tőled várják a megoldást. Miközben téged elvonnak a munkádtól, ill. elterelik a figyelmedet a saját karriered építéséről. Ami baj lenne. Ugyanis 20 után jöhet egy olyan felkérés, amire már elég régóta vártál…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva