Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.02.29. 08:00
Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz
Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

 

KOS

Márciusban már nagyon várod a tavaszt. Úgy érzed, sosem volt ilyen hosszú a tél. Az égi folyamatok szerint korai lenne elpakolni a nagykabátot, lesznek még didergős reggelek. A Halakban felvonuló bolygók nyirkos időt ígérnek, ami a hőérzetedet csökkenti. Sajnos a Nap süt igazán sokat, ami nyomasztóan hat rád. Javulást hozhat a Kosba lépő Merkúr március 10-én, majd a Nap 20-án. De vigyázz magadra és a többiekre 25-én a félárnyékos holdfogyatkozás napján!

 

BIKA

Megdöbbent, hogy egyesek mit megengednek maguknak a munkahelyeden. Ha szólsz érte, téged marasztalnak el. Március 3-án és 9-én diszharmonikus fényszögek azt javasolják, hogy maradj passzív, és csak a saját munkádra figyelj! Jó hír, hogy vannak, akik veled értenek egyet, sőt téged támogatnak, de még nem lépnek. Ne firtasd ennek az okát! Törődj a családdal és az otthonoddal, utóbbit felújíthatod, átrendezheted. Felfrissülsz egy kis változástól.

 

IKREK

Amennyiben nem vagy a saját ellenséged, ragadj meg minden lehetőséget a karriered építésében. Nagyszerű konstellációk nagyszerű előrelépést, magasabb pozíciót és új dimenziókat szimbolizálnak. Különösen legyen nyitva a szemed és a füled március 8-án, 10-én, 17-én és 22-én! Az is megtörténhet, hogy új megvilágításba kerül a jövőd. Március 10-től bolygód, a Merkúr a Kosba lépve meggondolatlan kijelentésekre hajlamosít. Erre ügyelj nagyon!

 

RÁK

Határozottan jobb passzban leszel márciusban. Határozottan az lesz az érzésed, hogy a történések téged igazolnak. Elégedettség és büszkeség tölt el. Jogosan. Ám nem szabad elbíznod magadat, mert elveszíthetsz pártfogókat. Maradj szerény és adj hálát! Legjobb napjaid: március 8., 10., 17. és 22. A főnököddel és az összes feletteseddel együtt kell működnöd, ha jót akarsz magadnak. Ez a legnehezebb 25-én, a félárnyékos holdfogyatkozás napján lesz.

 

OROSZLÁN

Márciusban továbbra is folyik ki a pénz a kezedből. Millió apró dolgot szeretnél megvenni, ami hasznos, de nem sürgős. Ha prioritást, fontossági sorrendet tudsz állítani, akkor megúszhatod veszteség nélkül. Szerencsére a veszély hamar elmúlik. Ahogy lépnek át a bolygók a Kosba, te egyre jobban átlátod a helyzetedet. Március 10-én a Merkúr, 20-án a Nap lép a Kosba, és te ki leszel cserélve. Az enerváltságot felváltja a derű, sőt a derűlátás…

 

SZŰZ

Bajban leszel márciusban, mert van véleményed, de tudod, hogy nem szabad kimondanod, mert sok embert megbántasz. Próbálsz tapintatosan fogalmazni, de érzed, hogy ez nem te vagy. Március 10-én Merkúr, a kommunikáció bolygója kilép a Halakból, innentől könnyebb dolgod lesz. De továbbra is érvényes hogy számolj 10-ig, mielőtt kinyitod a szádat! Március 23-tól a Mars provokatív, kötekedő ember kellemetlenkedését jelzi. Kerüld őt nagy ívben!

 

MÉRLEG

Felemásnak ígérkezik a március számodra. A hónap elején nem szabadna gyerekes dolgokra költened, komoly bajba kerülsz ugyanis, ha nem tudod megregulázni a gyermeki részedet. A hónap közepén csendben figyelj, mert érdekes dolgokra jössz rá a munkahelyeden. Maradj passzív még! A hónap vége felé valaki nagy hatással lesz rád, de ne csak szerelemre gondolj! Március 25-én félárnyékos holdfogyatkozás lesz a Mérlegben, ami egészségügyi gondot jelenthet. Vigyázz magadra!

 

SKORPIÓ

Öngólt rúgsz magadnak, ha olyan vitába szállsz be, ami nem érint közvetlenül. Ennek veszélyét mutatják a bolygók március 3-án és 9-én. Van egy régi mondás, miszerint minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz. Ez legyen a mottód! Remek napjaid is lesznek: 8., 10., 17. és 22. Bolygód, a Mars március 23-án belép a Halakba, innentől zavarossá, ködössé válhat néhány dolog. Ha nem egyértelmű valami, ne dönts! Várj, amíg felszáll a köd!

 

NYILAS

Elveszettnek érzed magad addig, amíg a bolygók be nem lépnek a Kosba: március 10-én a Merkúr, 20-án a Nap. Frusztrálhat az is, hogy nincs elég időd a családodra. Jogosnak tartod például a szüleid szemrehányását. Kifogások helyett keresd meg a lehetőséget, hogy több időt tölthess velük! Ezzel párhuzamosan nehéz döntést kell hoznod ingatlan és/vagy karrier témában. Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek szerint teljesen felesleges sürgetned magadat.

 

BAK

A március elgondolkodtató híreket hoz neked. Jó, ha tudod, nem kell gyors döntést hoznod. Ha azt tapasztalod, hogy valaki sürget, és nem ad elegendő időt a döntésre, akkor mondj határozottan nemet! Ez most a Halakban felvonuló bolygók miatt zavarosabb lesz. Eközben jönnek olyan információk, amelyeket el kell raktároznod, mert még nem aktuálisak, de később kifejezetten hasznosak lesznek. Neked kell tudnod, hogyan „raktározol”.

 

VÍZÖNTŐ

Március 3-án és 9-én konfliktust jeleznek a bolygók. Ha sikerül kitérned a provokáció elől, akkor máris túl vagy a nehezén, mert ebben a hónapban nem lesz több feszült nap. Ellenben bőséget, anyagi gyarapodást szimbolizálnak a bolygók 8-án, 10-én, 17-én és 22-én. Meglepő módon ez nemcsak azt jelentheti, hogy pénz áll a házhoz, hanem azt is, hogy új pénzforrásra találsz. Ne bánd, ha plusz munkával jár, mert nagyon megéri!

 

HALAK

Március 9-ig a Merkúr, 11-től a Vénusz, 19-ig a Nap, 23-tól a Mars a Halakban jár. Ez azt jelenti, hogy folyton kapsz égi segítséget, nem vagy magadra hagyva. Azt is jelenti mindez, hogy a megérzéseid tűpontosan segítenek, hogy a jó irányba haladj. Nem baj, ha a józanész mást mond, engedd magad sodorni! Legkedvezőbb napjaid: március 8., 10., 17. és 22. Ezek közül a 10-én újhold lesz a Halakban, amely újításra, megújulásra kiváló…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva