likeBalaton.hu | 2020.06.30. 20:49
Megdöbbentő! Talán ő volt eddig a legfiatalabb sofőr az M7 autópályán
Egy nap alatt négyen is belefutottak a siófoki rendőrökbe. Alig pár óra leforgása alatt egy körözött személyt, valamint három olyan férfit fogtak el, akiket már eltiltottak a járművezetéstől. Köztük egy fiatalt, akit már két másik megyében is lekapcsoltak.

A siófoki körzeti megbízottak 2020. június 28-ára virradó hajnalban ellenőriztek egy járművezetőt, akiről megállapították, hogy a Kecskeméti Törvényszék a körözését rendelte el. A rendőrök a 27 éves kiskunhalasi K. Rolandot elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Délelőtt tovább folytatódott a körzeti megbízottak munkája, akik 9 óra 44 perckor igazoltatták Siófokon L. Bence 20 éves budapesti lakost. Megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezett jogosítvánnyal, mivel a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI-VII. Kerületi Rendőrkapitánysága már korábban eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol az eltiltás hatálya alatti járművezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Illusztráció – Police.hu

 

Nem is kellet sokat várni, mivel az egyenruhások június 28-án 11 óra 40 perckor szintén Siófok belterületén ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét. Az igazoltatás során róla is kiderült, hogy korábban eltiltották a gépjárművezetéstől, ezért a 44 éves H. Pétert is előállították Siófoki Rendőrkapitányságra.

A koronát erre a napra az a 15 éves fiú tette fel, aki nem először került a rendőrök látókörébe. Ahhoz képest, hogy hazánkban 17 évesen lehet csak B kategóriás jogosítványt szerezni, a budapesti fiatal már több helyen is lebukott.
Az autópálya-rendőrök ugyanezen a napon állították meg az M7-es autópálya Siófok-Sóstói csomópontján azt a személygépkocsit, melyben a 15 éves fiú volt a sofőr, persze vezetői engedély nélkül. Kiderült, hogy emiatt a Debreceni Járásbírósággal és a Nyíregyházi Rendőrkapitánysággal is volt dolga. A budapesti srácot a Siófoki Rendőrkapitányságra állították elő, ahol az eltiltás hatálya alatti járművezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva