likeBalaton.hu | 2021.10.01. 14:00
Meghívták nyaralni – Siófokon hátba rúgta szállásadóját
A siófoki Petőfi sétányon, mindenki szeme láttára rúgta hátba vendéglátóját az a férfi, akit most gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé.

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 42 éves férfit, aki közterületen, ittasan talppal megrúgta szállásadóját.

A vádlott és barátnője 2021 júliusában Siófokon vendégeskedtek ismerőseik nyaralójában, ahol összesen hatan tartózkodtak.

A nap során a nyaralók együtt italoztak és beszélgettek, azonban a vádlott kötekedni kezdett a társaság tagjaival, ezért a többiek a Petőfi sétányra mentek szórakozni.
Az éjjeli órákban a vádlott mégis csatlakozott hozzájuk, de vélt sérelme miatti indulatát a forgalmas sétányon sem tudta fékezni, mert hátulról szállásadójára támadt és olyan erővel rúgta meg, hogy a vendéglátó a vádlottal együtt a földre esett – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.

A főszezonban rengeteg rendőr volt a Petőfi sétányon
Fotó: Illusztráció/Police.hu

A földön lévőt megpróbálta tovább bántalmazni, de a biztonsági őrök és a rendőrök együttes erővel megakadályozták a további ütlegelést.

A Siófoki Járásbíróság jogerősen 2 évre próbára bocsátotta a büntetlen előéletű férfit.

 

Nyitókép: Illusztráció/Police.hu – hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva