Szaniszló Hajnalka | 2020.12.28. 07:00
Metzker Viktória interjú: több, mint 1000 kalória ég el egy fellépésem alkalmával
Viki mondhatni a Balaton Dj-je. A Plázs a második otthona és beachelni ugyanúgy imád, mint buliztatni. Elmeséli, hogyan éget ennyi kalóriát egy fellépés alkalmával és hogy a párja, BSW hogyan viszonyul a cicáihoz. S hogy miért áll náluk már december elején a karácsonyfa? Mutatjuk.

– Először is gratulálok a 2020 mainstream Dj-je címhez, ez most a legaktuálisabb veled kapcsolatban. Milyen felelősséget érzel ennek kapcsán a fiatalabb generációval kapcsolatban?
Minden előadó életében nagy megtiszteltetés, ha díjazza a szakma, és ezzel együtt jár a szakmai felelősségérzet is, hogy jó példát mutasson a fiatalabb generációnak. Ezzel én is így vagyok: fogadok mixeket, remixeket, s ha időm engedi, véleményt is írok róluk.

– Olyan is van, akinek mentorként segítesz?
Vannak olyan fiatalabb tehetségek a szakmában, akik időközben a barátaimmá is váltak és szívesen hívom őket a saját estemre vendégelőadónak vagy épp játszom a zenéiket, akár a rádióműsoromban is.

– Ez az év számodra – sokakkal ellentétben – nagyon termékeny volt: szakmailag számos eredmény áll mögötted, nemzetközi sikereid is voltak bőven.
A Rhythm of the Night feldolgozásom a legnagyobb zenei portál online webshopján a Top100-ban második helyen végzett. Ez óriási eredmény. Emellett márciusban jelent meg a Curtis-szel közös dalom, mely nem egész egy év alatt ért el több mint 3 millió megtekintést a Youtube-on, és most az év Dj-je díj is egy óriási szakmai elismerés. Rádióztam egész évben, és persze nyáron folyamatosan felléptem a saját estemmel a Plázson, ami a bázison is egyben. Nagyon hálás vagyok, hogy számomra extrán jól sikerült a 2020-as év.

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

 

– Gyakorlatilag te vagy a Balaton egyik legnészerűbb Dj-je. Mit jelent számodra tónál fellépni? Legyen az a siófoki Plázs, Balaton Sound, Strand Fesztivál, a balatonfüredi bulik, Keszthely Viviera vagy bármely más helyszín.
A Balaton a második otthonom, hiszen öt éve minden nyaramat ott töltöm, rengeteg fellépéssel, hála a Plázs vezetőségének, akik bizalmat szavaztak nekem. Minden támogatást megkaptam ahhoz, hogy egy különleges eseménysorozatot hozzak létre a Balatonon (Metzker & Friends). Emellett persze, a Balaton Sound és a Strand Fesztivál kiemelt fellépés számomra, hiszen a nagyszínpadokon játszhatok minden évben, amit ezúton is köszönök a főszervezőknek. Idén már a saját tematikájú eseményem vittem volna ezekre a helyszínekre, de sajnos a COVID közbeszólt, remélem jövőre már lesz rá lehetőség. Természetesen máshol is fellépek a Balatonnál, de csak limitált mértékben, azért, hogy ezeken a rendezvények, a saját bulik exkluzívak maradjanak.

 

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

 

– Mesélj kérlek, emlékezetes balatoni fellépésekről.
Számomra a Balatont a Plázs jelenti. Imádom az egész tavat, de a siófoki bulik, a Metzker & Friends sorozat a “saját gyermek”. A buliztatás azon a helyszínen nagyon magas minőségű, nincsenek rá szavak! Idén nyáron egy különleges délutáni bulit is csináltam, s remélem, jövőre is tudunk ilyet tartani. Kicsit olyan ez, mintha a mi saját Ibizánk lenne. Mint amikor David Guetta Ibizán csinál egy Fuck Me, I’m Famous bulit, és világsztárokat hív maga mellé vendégként.

? Metzker Viktória & Friends 2020-ban is minden pénteken a Plázs Arénában! ?

✅ Csatlakozz: Metzker Viktória & Friends // PLÁZS Siófok – Aréna

✅ Elővételes jegyek itt: https://bit.ly/2YlLasW

Posted by Plázs Siófok Official on Wednesday, July 1, 2020

 

– Mit szeretsz csinálni a Balatonnál, ha épp nem fellépésen vagy? Szoktál sportolni is a tónál?
Aktívan szeretek pihenni, de beachelni is imádok, természetesen a Plázson. Ez a leginkább minőségi helyszín a Balatonnál.

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

 

– Tudod, hogy-egy intenzívebb fellépés alkalmával mennyi kalóriát égetsz el? Mivel tartod karban magad?
Amíg voltak fellépések, nem kellett sportolni. Mostanában sokkal tudatosabban étkezem, fellépések nélkül jobban odafigyelek az életmódomra.

A bulik alkalmával annyira sokat ugrálok, hogy az heti 3-4 edzéssel ér fel. Egy szett másfél óra és hetente 3-5 alkalommal van buli. Ez egy erős kardiónak felel meg, s több, mint 1000 kalória/fellépést jelent! Ez nagyon jól formában tart, és most igazán hiányzik az életemből.

 

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

 

– Az az extravagancia, amely téged jellemez, együtt jár az extrovertáltsággal is vagy neked is vannak rossz napjaid, amikor bekuckózol?
Természetesen, nekem is vannak negatívabb napjaim és ez az étkezésemen is látszik. Ha nem figyelek a táplálkozásra, akkor kevésbé vagyok aktív, bekuckózom és picit sajnáltatom önmagam. Hiányzik a munkám, ez természetes, de amikor odafigyelek, s foglalkozom magammal, akár csak a karácsonyi díszítéssel vagy a sütés-főzéssel, akkor sokkal jobban érzem magam.

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

 

– Milyen zenéket hallgatsz? Nem lehet mindig 100 százalékon pörögni, ahogy te csinálod, néha kell egy kis chill is.
Nagyon nyitott vagyok zenei téren. A párommal most a Spotify karácsonyi listáit hallgatjuk, de nagyon szeretem a deep house-t és BSW miatt a rap-et is megkedveltem mostanában.

– Mivel töltitek ezt a fellépésmentes időszakot?
A social median keresztül igyekszünk tartani a kapcsolatot a követőinkkel. BSW-nek új klipje is megjelent mostanában, és én is készülök az új dalommal, melyet Miss Mood-dal közösen jegyzünk.

– Nem tudom megkerülni a kérdést, hogy a párod mennyire macskás, mert azt tudjuk, hogy te imádod a cicákat.
Amikor összejöttünk, félt, hogy ez majd gondot jelent a kapcsolatunkban, de aztán nagyon megszerette őket. Olyannyira, hogy a harmadik cicát már ő akarta.

– Nagy karácsony-fan vagy, még a konyhád is durván karácsonyos. Nagyobb szükség van erre az érzésre idén, mint bármikor. Biztonságot, megnyugvást jelent?
Nálam már három hete áll a fa! (nevet). Épp a jelenlegi hangulat miatt, ami most körülvesz bennünket. Azért is díszítettem nagyon korán, hogy vidámság költözzön az otthonunkba.

– Eddig mindig partival telt a szilveszter, most milyen lesz nálatok az év vége?
Nem is emlékszem, hogy mikor nem léptem fel szilveszterkor az elmúlt években… idén néhány barátunkkal leszünk, társasázunk, koccintunk. Békés szilveszterünk lesz.

 

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

Még több sztárinterjút olvasnál? Kattints a képre a többi interjúért!

 

 

Nyitókép: Metzker Viktória hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva