likeBalaton | 2023.11.28. 10:00
Mikulás járja a Balaton környékét
Készülj fel a varázslatos Mikulás-programokra a Balaton környékén!

December eleje a csodák ideje, amikor a Balaton-parti települések utcái is ünnepi fénybe borulnak. Fedezd fel te is a téli Balaton varázsát, és csatlakozz hozzánk a Mikulás-programokban, ahol meghitt hangulat, forralt bor illata és sült gesztenye íze vár!

 

Kézműves foglalkozás a gyerekekkel és szüleikkel Almádiban. Ajándékkészítés a gyerekkel tihanyi levendulából, a kisebbeknek kifestő, és persze, jön a Mikulás is!

 

A Mikulás hintón járja a várost Balatonalmádiban, találkozzatok vele útközben!

 

A Festetics Imre Élményközpont idén csatlakozik a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület Adventi vásár és gesztenyesütés programjához, kedvezményes belépővel és látványetetésekkel az állatparkban.

 

Csodáld meg a díszfénybe öltözött településeket, élvezd a helyi finomságokat, és merülj el a karácsony előtti időszak meghitt hangulatában. A Balaton környéke ebben az időszakban is csodálatos élményekkel várja a látogatókat. Töltsd velünk a Mikulás hétvégéjét, és ragadd meg az ünnepi pillanatokat!

 

Balatonföldváron a tiniknek szóló Mikulás bulira a belépés díjtalan.

 

A felsőörsi Civilházban várják a Mikulás-váró program résztvevőit. Lesz tea, forralt bor, zsíros kenyér és finom sütemények. (Poharat mindenki vigyen magával!)

 

A Mikulás igazi sztár alkat, gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt imád a kamera előtt pózolni, szóval két szaloncukor evés között menjetek bátran fotózkodni is Földváron vagy Siófokon!

 

A sok szaloncukor után egy kis futás sem árt!

 

Ne feledd, a Mikulás-programok száma napról napra nő, keresd programajánlónkban.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva