Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.06.11. 14:00
Nagy nyári horoszkóp 2024.: szerelem, pénz, szerencse
Nagy nyári horoszkóp minden jegynek. Most kiderül, vajon mi mindenre számíthatsz az év három legszebb hónapjában a szerelem, a pénz, a szerencse terén.

 

Kos nyári horoszkóp 2024

Hiába van nyár, nagy jövés-menés lehet a fejed felett a munkahelyen. Változhat a főnököd személye, vagy az egész hierarchia. Könnyen megeshet, hogy ez nem fog tetszeni, és munkahelyet váltasz. Az is megoldás, ha van türelmed kivárni, amíg lecsillapodnak a kedélyek. A szerelmi életed pezsgő lesz akkor is, ha van párod, és akkor is, ha nincs. Mindkét esetben a nyár derekán jöhet olyan személy, aki elcsavarná a fejedet, ha hagynád. Saját érdekedben most ne siess a választással! Idő kell, hogy beérjenek a dogok. Július 20. után az Ikrekben jár már az uralkodó bolygód, a Mars, ami könnyedséget, rugalmasságot és nyitottságot hoz neked. A humorod és a mosolyod több embert is levesz lábáról…

 

Bika nyári horoszkóp 2024

Munkádban most jön el az aratás ideje. Aminek lefektetted az alapjait, amíg a Jupiter a jegyedben járt, annak bizony most élvezheted a sikerét. Idén nyáron már valószínűleg pénzben, bevételben mérheted az eredményt. A retrográd Plútó jelzi, hogy ehhez most együttműködésre kell törekedned. Nyár elején nem csak a Mars sürget, hogy rakj rendet otthon, illetve a családodban, hanem bolygód, a Vénusz is. Utóbbi olyan helyzeteket mutat, amelyek felbosszanthatnak. Július 10-től folyamatosan javul a helyzet. Ha szingli vagy, akkor az elmúlt egy évben lassította az ismerkedést a Bika jegyében járó Jupiter, de most már átlépett az Ikrekbe, és felpörgeti az eseményeket. Nyár végén olyan emberrel találkozhatsz, aki megdobogtatja a szívedet. Ő képes lesz felülírni az eddigi csalódásokat.

 

Ikrek nyári horoszkóp 2024

A nagy szerencse planétája, a Jupiter az Ikrekben jár, ami azt jelenti, hogy eljött a te időd. Hihetetlen lehetőségek kerülnek eléd, és olyan ajtók nyílnak meg, amelyeken eddig hiába kopogtattál mind a munkában, mind a magánéletben. Megérdemled, hogy szerencsésnek érezhesd magad. Az elmúlt években sokat tettél, de az eredmények nem mindig ennek megfelelően jöttek. Most ez változik meg. Az égi folyamtok a párkapcsolatban is döntésre és/vagy lépésre ösztönöznek. Jupiter a törvényesség bolygója: ha eddig nem tettétek hivatalossá a kapcsolatot, akkor hamarosan eljön ennek is az ideje. Nem bírsz otthon maradni, egész nyáron mehetnéked lesz. Szerencsés vagy, mert bolygódon, a Merkúron kívül a Vénusz és a Mars is, sőt augusztus 23-tól a Nap is támogat ebben.

 

Rák nyári horoszkóp 2024

A nyár „döcögősen” indul. Úgy érzed, a munkában csak magadra számíthatsz, és bizony nem is tévedsz nagyot… Aztán július 22. környékén fordul a kocka, és nyár végéig jön a nyerőszéria. Ez utóbbi anyagilag is sikeres időszak lesz. Amennyiben tartósítani akarod a jó szériát, képezd magad, vagy más módon legyél naprakész! A szerelemben lehet kis csiki-csuki – megismerkedsz valakivel, aki belép az életedbe, majd kilép újból… Most olyasmit tapasztalhatsz és/vagy tanulhatsz meg, amit aztán életed végéig hasznosítasz. Szingliként az önismereted javításán kell dolgoznod.

 

Oroszlán nyári horoszkóp 2024

Munkahelyi dilemmád adódhat a nyáron, amivel kapcsolatban millió tanácsot kapsz. Ezeket szíved szerint figyelmen kívül hagynád. Mégse tedd, mert kaphatsz kifejezetten kedvező javaslatokat is! Hallgass meg mindenkit, majd engedd, hogy megérjen benned a döntés. Mindeközben a magánéletben hol vágysz az állandó kapcsolatra, hol hallani sem akarsz róla. Ehhez igazodni szinte képtelenség. Ennek ellenére valaki be tud lépni az életedbe. Augusztusra összeérnek a folyamatok, és helyükre kerülnek a puzzle-darabkák. A párkapcsolat terén hullámzás után minőségi fejlődés látszik… A Vénusz, a szeretet és szerelem bolygója egész nyáron az Oroszlánban jár. Július 23. és szeptember 3. között retrográd, ami hajlamosít téged a nosztalgiázásra.

 

Szűz nyári horoszkóp 2024

A Jupiter a munkában nagyon jó lehetőségeket nyit meg előtted. Anyagilag jobban jársz, de az sem kizárt, hogy nem a jelenlegi helyeden folytatod. Semmiképp se kezdj már előre pánikolni, amikor eljön az ideje, pontosan látni fogod, hol értékelnek kellőképp. A párod komolyan tervez veled, akkor is, ha nem mondja. Miközben ő teljesen biztos a kapcsolatotokban, benned kétségek támadhatnak. Pontosítsd, mi hiányzik neked! Több közös program, gyengédség, aktívabb kommunikáció? Vagy más valami? Fontos lenne, hogy nyíltabban kommunikálj. Ha szingli vagy, tartsd szem előtt, hogy nem kell, és nem is tudsz mindenkinek megfelelni! Nem kell, hogy mindenki elájuljon tőled. Fontos viszont, hogy önmagad maradj, és mindig, minden helyzetben önmagadat add!

 

Mérleg nyári horoszkóp 2024

Egyértelműen fellélegzést, könnyebbséget hoznak neked a nyári hónapok. Elsősorban a pénzügyekben számíthatsz pozitív tapasztalatokra, hiszen Jupiter az Ikrekben megnyitja számodra a „pénzcsapot”. Magasabb szintre léphetsz életed minden területén. Megérdemled, hogy végre új időszámítás induljon az életedben. Az elmúlt hetek feszültsége után a kapcsolatod révbe ér. Nem biztos, hogy ennek mások számára látható jelei lesznek, de ti érzitek, tudjátok. Teljes az összhang köztetek, és ez a legfontosabb. Teljesen mindegy, mit gondolnak mások.

 

Skorpió nyári horoszkóp 2024

Bár látványos előrelépésre nem számíthatsz a nyári hónapokban, fogd fel ezt úgy, mint a változás nagyszerű előszobáját. Természetesen jönnek új lehetőségek, és igent mondhatsz bármelyikre, de számolnod kell vele, hogy ezek csupán kicsi lépések. A nagy ugrás csak hónapok múlva realizálható. Számolnod kell nagyobb kiadásra, ami miatt elképzelhető, hogy hitelt kell fölvenned, de nem kell aggódnod, mert a Jupiter bolygók támogat és segíti ebben. Párkapcsolatban a szingli Skorpiónak az augusztus hozhat mindent elsöprő szerelmet.

 

Nyilas nyári horoszkóp 2024

A Jupiter az Ikrekben megsokszorozza az impulzusok számát. Rengeteg embertől kapsz tanácsot, felkérést, meghívást, valójában bármit. És persze nem mellesleg mindegyiktől tanulhatsz valami újat. Tőled függ, melyik példát követed. A munkahelyi kérdésekben viszont csak a saját fejedet kéne követned, a konfliktusokból pedig mindenképpen maradj ki! A nyári horoszkóp szerint a párkapcsolatban itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés és esküvő szóba kerülhet, de fontos, hogy semmit se kapkodj el!

 

Bak nyári horoszkóp 2024

A munka frontján nagy előrelépésre számíthatsz ezen a nyáron. Július 22. körül olyan pozíciót kaphatsz, ami végleg megoldja az esetleges anyagi problémákat. Párkapcsolati szinten ugyanakkor még nincs vége a hullámzásnak: hol életed szerelmét látod a párodban, hol pedig inkább menekülnél a kapcsolatból. Ez a billegés valójában ajándék, ugyanis a Plútó bolygó nem enged elkényelmesedni, hanem folyamatos éberségre ösztönöz. Nyár végére várható stabilizálódás.

 

Vízöntő nyári horoszkóp 2024

A retrográd Plútó a Vízöntőben jár még, épp ezért itt van a lehetőség, hogy megszabadulj az elavult, megfelelni akarásból származó sémáktól, amelyeket magára erőltettél a múltban. Számítanod kell rá, ez nem mindenkinek tetszik majd. A párkapcsolatban jöhet néhány hullámvölgy, és persze ugyanígy magasságok is. A megszokottnál is nyughatatlanabb leszel, a szerelmednek talán sosem volt olyan nehéz dolga veled, mint most. A szakítás sem kizárt, különösen július 22. és augusztus 2. között. Ha átvészelitek a krízist, megacélosodik a kapcsolat!

 

Halak nyári horoszkóp 2024

Idén nyáron is a Szaturnusz a Halakban marad, ami azt jelenti, hogy óriási kilengésekre, változásokra nem kell készülnöd. Tele vagy derűlátással és tervekkel. Az égi folyamatok nem kavarják fel az állóvizet, épp ezért jól teszed, ha maradsz a helyeden, és megbecsülöd mindazt, amid van. Biztosnak érzed a párkapcsolatodat is. A nyár kellős közepén elkezdesz nosztalgiázni, és a régi szerelmekre gondolni. Párod megérzi, és elképesztő féltékenységgel reagál. Pedig, ha ezt megelőznéd, csodálatos nyaratok lehetne… Szóval legyél nagyon tudatos ebben!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva