Promóció | 2024.01.12. 13:36
Nyaraljunk a Balatonnál kedvezményes áron 

Minden év nagy kérdése, hol pihen idén nyáron a család? A magyar tenger sok turistát és nyaralót vonz évente, így nem lehet elég korán elkezdeni a megfelelő és lehetőleg árban legkedvezőbb környék, illetve szállás keresését. A 235 km hosszú partszakasz sok lehetőséggel kecsegtet, mi most a Tiplino segítségével megnézzük, hogyan lehet szállást foglalni illetve ételt biztosítani a balatoni nyaralásra kedvezményes áron.

Foglaljon szállást időben

Ha már az év elején elkezd böngészni, keresgélni pontosan hova menjen nyaralni a Balatonnál és milyen szállást foglaljon még nagyobb választékból és jobb árakon foglalhat. Aki kicsit elaludta az időt, az nagyon figyeljen.

A Booking nagy ismeretségnek és népszerűségnek örvend és persze nem hiába. Lassan nincs olyan hely a világon, ahol ne tudna Booking szállást foglalni. Nagy előnye hát az elérhetőség, hiszen kényelmesen otthonról választhatja ki, hol fogja pihenését tölteni.

A Booking Balaton térségéből sem hiányozhat. Könnyebb válogatni, ha tisztában van milyen település a cél, de ha nincs, akkor szabadon válogathat csupán ár, esetleg nyújtott szolgáltatások szerint, mint például a reggeli.

Jogos a kérdés: Hogyan foglaljunk olcsóbban? Ha a Tiplino regisztrált felhasználója, akkor tudja, hogy a Booking szállásokért pénzvisszatérítés jár.

Forrás: www.tiplino.hu

Mindehhez pár egyszerű lépés szükséges csak. Regisztrálni a Tiplino portálon és a foglalást megelőzően a portálról átirányítást kezdeményezni. A legjobb ezt akkor megtenni, akkor már kiválasztotta a szállást, ugyanis az átirányítást követő 30 percben ajánlatos a foglalást befejezni. Miután igénybe vette Booking szállását, a jutalma megerősítésre kerül és örülhet a megspórolt pénznek.

Ha már megvan a szállás, hogyan spóroljunk a táplálkozáson?

A szállodák nagy része kínál olyan szolgáltatást, mint a reggeli. Ez sok esetben egyszerűbbé teszi a dolgunkat. Aki olyan helyen foglalt szállás, ahol teljes mértékben maga kell gondoskodnia az ételről, kicsit nehezebb dolga akadhat.

Ilyenkor jusson eszébe az olyan kényelmes megoldás, mint a Wolt házhoz szállítás. Sokaknak a kész ételekkel fonódott össze ez a fogalom, pedig például pékségből vagy élelmiszer üzletből is házhoz szállítja a Wolt futára a rendelést.

A kényelmen kívül további előny a spórolási lehetőségek. A Tiplino ebben az esetben is szolgáltat pénzvisszatérítést és sok esetben Wolt kuponokat is elérhetővé tesz. Ez a két lehetőség a legtöbb esetben kombinálható is.

A Booking, a Wolt, illetve a Tiplino közbenjárásával csökkentheti a nyaralásra szánt költségeket és hasznosíthatja őket máshol. Abban nem tudunk segíteni, hogy hol nyaraljon vagy hogy milyen a megfelelő szállás, viszont abban igen, hogy olcsóbban ússza meg. És ha már ott van, dőljön hátra és élvezze, hogy idén sikerült egy jót nyaralni közben pedig spórolni is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva