Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.09.28. 08:00
Októberi horoszkóp 2023.: új fejezet kezdődik…
A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy fordulatokat jelez, ezt mérséklik a Mérlegben járó bolygók, amik viszont harmóniát hoznak a csodaszép őszbe. Októberi havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

 

KOS

Október 12-ig úgy kell bánnod a környezeteddel – különösen a szeretteiddel -, mint a hímes tojásokkal, ha nem akarsz folyton vitát. Október 12-től bolygód, a Mars jegyet vált, és könnyebb lesz a béke fenntartása. Viszont egyre okosabban kell beosztanod a pénzedet. 28-án és 29-én ronda bolygószembenállások extra kiadást jeleznek. Lehet, hogy elromlik valami, vagy többe fog kerülni, mint ahogy kalkuláltál vele. Szóval kapcsolj takarékos üzemmódba!

 

BIKA

Nem lesz a kedvenced az október. Egyrészt azért, mert a Mars október 12-től irritáló, provokáló személy elviselését jelzi. Másrészt azért, mert 28-án és 29-én 2 nap alatt 3 kellemetlen bolygószembenállás lesz, ami súlyos nézeteltérést szimbolizál. Lehetőleg erre a 2 napra ne tegyél fontos megbeszélést, döntést! Közben a közérzeted sem lesz topon. Vagyis tanácsos lenne „tiszta”, természetes étrenddel és több alvással kímélned magadat.

 

IKREK

Amíg a Nap a Mérlegben jár (október 22-ig) frenetikus formában leszel. Semmit se halogass! Menj a dolgok elébe! Kérdezz, beszélj, egyeztess! Októberi nagy kihívás számodra az egészséged és vitalitásod megőrzése. A Nap és a Mars is azt javasolja, hogy a kondíciód megőrzése érdekében kezdj el mozogni! Nem a terhelés, hanem a rendszeresség a cél. Válassz kedvedre való mozgásformát! Lehet ez kocogás, edzőterem, otthoni jóga, vagy akár úszás.

 

RÁK

Az egyensúly megtalálása a feladatod októberben. A karriered és a családod is fontos. Egyik sem élvezhet elsőbbséget, mert mindkettő fontos. A Mérlegben járó bolygók (Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között) pont ebben segít neked. Kiváló hír, hogy 12-én Mars belép a Skorpióba, és ettől varázsütésre megnő a vállalkozó kedved. Még gyermekvállalás is szóba jöhet. Persze ez függ a korodtól és a körülményeidtől. Tehát nem kötelező…

 

OROSZLÁN

Október 12-ig több olyan konstelláció lesz az égen, ami ígéretes lehetőségek sorát hozza eléd. Lehet ez utazás, tanulás, szellemi munka, testvéri vagy szomszédi segítség. Kár lenne lemaradnod bármelyikről merevség vagy előítélet miatt. Az október 12 látszik fordulatnak: a Mars jegyváltása igencsak felforgatja az otthonod megszokott békéjét, rendjét. Ne ijedj meg! Csak arról van szó, hogy eljött a változtatás ideje, esélye, aktualitása…

 

SZŰZ

Remek módon kezdődik az októbered: 3-án lesz egy Merkúr – Plútó trigon, majd 22-én Vénusz – Jupiter, 31-én Vénusz – Uránusz trigon. Mivel ezek a bolygók föld jegyekben járnak, biztonságban érezheted magadat. Az is neked kedvez, hogy Merkúr október 5-ig, Vénusz október 9-től jár a Szűzben. Előbbitől okosnak, utóbbitól szépnek érezheted magadat. 11-én Plútó elindul előre. Így tanácsos a múlt analizálása helyett a jövő stratégiájával foglalkoznod.

 

MÉRLEG

A te kezedben van az irányítás addig, amíg a bolygók a Mérleg jegyében járnak: Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között. Foglalkozz magaddal! Nem önzés, ha most a saját „szekeredet tolod”. És fogadd el azt a segítséget, amit kínálnak neked! Lesznek feszült napjaid: 9 és 21. De ezek azért kellenek, hogy éber maradj. A hónap vége felé egyre jobban oda kell figyelned a pénzedre. Most nem fér bele semmi felesleges költekezés.

 

SKORPIÓ

Az év legjobb hónapja lesz számodra az október. 12-én bolygód, a Mars belép a Skorpióba, és te főnixmadárként támadsz fel. Eszméletlen sok energiád lesz, amitől leküzdhetetlennek érzed magadat. Ráadásul a bolygók szép sorban belépnek a Skorpióba: 22-én Merkúr, 23-án Nap. Ezzel visszakapod az elveszettnek hitt irányítást. Ám 28-án részleges holdfogyatkozás lesz. Vigyázz minden kapcsolatodra! Különösen azokra, akik közel állnak hozzád!

 

NYILAS

Az október az egészség hónapja neked. Bolygód a Jupiter a Bikában jár, és még hátrál, ami régi nyavalyák kiújulását, illetve félbehagyott folyamatok folyatását jelzi. Ne késlekedj! Amennyiben húzod az időt komolyabb beavatkozásra lesz szükség. Erre figyelmeztet az október 28-dikai és 29-dikei szembenállás. A korodtól függetlenül vigyáznod kell magadra, hogy dolgozni, tanulni, teljesíteni tudj. És nem mellesleg a szórakozáshoz kell vitalitás…

 

BAK

Több jó hírt is tartogat számodra az október. 11-én a Bakban járó Plútó végre elindul előre, ami véget vet az egy helyben toporgásnak. Annak is örülhetsz, hogy 3-án, 22-én és 31-én szuper fényszög lesz az égen, ami téged igazol. Vigyázz! Mert attól, hogy neked volt igazad, még nem válsz népszerűvé. Sőt egyesek neheztelhetnek rád. 28-án és 29-én ne menj bele gyerekes erőfitogtatásba, vitába, versenybe! Méltatlan lenne hozzád az ilyesmi.

 

VÍZÖNTŐ

Elemedben leszel, amíg a bolygók a Mérlegben járnak: Mars október 12-ig, Nap október 22-ig, Merkúr október 5 és 22 között. A kommunikáció, a tanulás, a vizsgázás és az utazás támogatva van. Ezeket szorgalmazd, és sikerre számíthatsz. Vigyázz, mert 12-én a Mars jegyet vált, és a munkahelyeden rivalizálást, illetve kellemetlen összetűzést jelez. Veszélybe kerülhet a pozíciód, sőt a munkád is. Igyekezz kimaradni a vitákból, és megúszhatod!

 

HALAK

Határozottan az lesz érzésed októberben, hogy végre beértek a gyümölcsök, és szüretelhetsz. 12-én Mars jegyet vált, 13-án trigonba kerül a Halakban járó Szaturnusszal, 22-én és 24-én is lesznek szuper fényszögek az égen. Ezzel párhuzamosan a közlekedésben fokozottak óvatosnak kell lenned. 28-án és 29-én kifejezetten veszélyes bolygószembenállások lesznek az égen. Vigyázz magadra és a többi úton lévőre! Akár autós, akár gyalogos, akár biciklis vagy.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva