likeBalaton.hu | 2021.03.01. 06:00
Őslények jönnek a Balatonra – dinó park nyílik Siófokon
A tervek szerint mozgó és hangot adó dinókat is láthatnak az érdeklődők májustól Siófokon. A dinó park az elképzelések szerint május közepén nyílik meg. Már hirdetik a belépőjegyeket, de a pontos helyszínről még nem tudni.

A Facebookon többen is követni kezdték a Siófoki Dínó Park oldalát. Sokan érdeklődnek az elsősorban gyerekeknek szóló szolgáltatás iránt. A működtetők honlapjukon azt ígérik, hogy egy bizonyos “rejtélyes hegy sok-sok felfedeznivalót tartogat az apró paleontológus növendékeknek.” A pontos helyszín még nincs megadva, de jegyet már előre lehet rendelni.

A tervek szerint több mint 30 féle dinó lesz kiállítva.

Posted by Siófoki Dínó Park on Thursday, February 18, 2021

 

Mint írják: “Az erdő sűrűjében az ősidők dinoszauruszai és a titkos fészkelőhelyeik bújnak meg, amiket a hegyi kaptatót bejárva lehet csak megpillantani. Persze kellő óvatossággal! A dinoszauruszok legtöbbje ugyanis megmozdul, ha valaki megközelíti a fészkét. Sőt ráordít a túl kíváncsiakra.”

A belépőjegyek is fent vannak az oldalon, ami szerint a felnőttek és nyugdíjasok 3.500 forintért, a 2-től 14 éves korú gyerekek 3.990 forintért juthatnak be a központba (2 éves korig ingyenes). Ezért azonban élményjátékok, például csúszda, vízi dodzsem, dinós ugrálóvár várja a kicsiket és bizonyos időközönként egy-egy “élő dinó” is a látogatók közé sétál majd.

A vállalkozó azt írja, hogy 2021. május 15-re tervezi a Siófoki Dínó Park megnyitását.

Nyitókép: Illusztráció – Pexels/Mike

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva