Hajdú Marianna | 2024.04.17. 10:00
Profi hastáncosok, gálaműsor és jótékonysági est Siófokon
Siófokon jótékonysággal fűszerezik a hastáncot.

Április 20-án Siófok ad otthont a látványos Balaton Bellydance Cupnak: verseny, gála, bázár és jótékonyság várja az érdeklődőket.

Április 20-án a siófoki Kálmán Imre Művelődési Központ ad otthont a Balaton Bellydance Cupnak, egy egész napos eseménysorozatnak, amelynek célja, hogy a hastánc szerelmeseit és a jótékony szívű embereket közelebb hozza egymáshoz.

A reggel 9:00 órakor kezdődő eseményen a hastánc krémje lép fel, köztük Szunomár Kitti, Tóth Melitta és a Jeratel Hastánc Stúdió tagjai, valamint a nemzetközi színtérről is ismert Stüber Gyöngyi és a Crystalia – Orient&Fusion. A nap folyamán versenyek és workshopok színesítik a programot, melyek mellett egy különleges bazáron ismerkedhetnek meg a látogatók a keleti kultúra kincseivel.

Jótékonysággal fűszerezik a hastáncot

Este 19:00 órakor kezdődik a gálaműsor, ahol a nap fénypontjaként a Jeratel Hastánc Stúdió, az X-Press TSE, a Happiness TSE és más kiváló táncosok lépnek színpadra, bemutatva a hastánc legújabb trendjeit és örökzöld klasszikusait. Az este során kihirdetik Az Év Hastáncosa-díj nyertesét is.

A Balaton Bellydance Cup nem csupán a hastánc és a kultúra ünnepe, hanem jótékonysági esemény is.

A rendezvény teljes bevételét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat siófoki Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye számára ajánlják fel.

A belépőjegyek kedvező áron kaphatók, lehetőséget biztosítva mindenki számára, hogy részesei legyenek ennek a különleges napnak.

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva