Hajdú Marianna | 2024.07.18. 12:00
Siófok legjobb strandjai
Siófok strandjai különleges élményekkel várnak. Ismerjük meg mind a 7 strandot, és találjuk meg a számunkra tökéletes kikapcsolódást!

Siófok, a Balaton nyári fővárosa, minden évben különleges élményekkel várja a látogatókat. A város 17 km hosszú partszakaszán hét, különböző hangulatú strand található, ahol mindenki megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódást. Lássuk, miben különböznek ezek a strandok!

1. Nagystrand

Ha pezsgő életre és izgalmas programokra vágyunk, akkor a Nagystrand a mi helyünk! Itt mindig történik valami: gyerekmedencék, játszóterek, dodzsem, óriáskerék, vízi sporteszköz bérlés és strandröplabda pálya várja a látogatókat. Július közepétől animátorok és játszósarok szórakoztatja a legkisebbeket. Esténként a PLÁZS nevű helyszínen koncertek és partik biztosítják a jó hangulatot.

Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

2. Sóstói strand

A Sóstói strand a nyugalom szigete. Ha családdal érkezünk, vagy egyszerűen csak pihenésre vágyunk, itt megtaláljuk a számításainkat. Árnyas pihenőhelyek, modern vizesblokkok és játszóterek teszik kényelmessé a tartózkodást. A gyerekek imádni fogják a strandot, míg mi nyugodtan élvezhetjük a csendet és a Balaton hullámainak nyugtató hangját.

Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

3. Újhelyi strand

Az Újhelyi strand a városközponthoz legközelebb eső strand, amely különlegessége a strandkönyvtár. Képzeljük el, hogy két csobbanás között egy jó könyvet olvasunk az árnyékban! A strand árnyas parkjában játszóterek is várják a gyerekeket, így az egész család számára ideális választás.

Siófok Újhelyi strand

4. Ezüstpart szabadstrand

Az Ezüstpart szabadstrand tökéletes választás, ha az aktív kikapcsolódást kedveljük. Itt vízibiciklit, supot, kajakot és kenut is bérelhetünk, így a vízi sportok szerelmesei biztosan nem unatkoznak majd. A modern vizesblokkok és játszóterek pedig még kényelmesebbé teszik a strandolást.

Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

5. Balatonszéplak szabadstrand

A Balatonszéplak szabadstrandja csendes, nyugodt környezetben található, és kiváló lehetőségeket kínál a pihenésre. A strand jól felszerelt, modern illemhelyekkel és árnyékos pihenőhelyekkel. A vízi sportok itt is elérhetőek, így aktív kikapcsolódás is biztosítva van.

Shutterstock

6. Szent István sétány szabadstrand

A Szent István sétány szabadstrandja a természetkedvelők és a családok kedvence, mivel a homokos részen a legkisebbek is vidáman pancsolhatnak a kis vízben.

7. Aranypart szabadstrand

Az Aranypart szabadstrandja a sportolni vágyók és a pihenni kívánók számára egyaránt ideális. Bérelhető vízi sporteszközök, játszóterek és modern vizesblokkok állnak rendelkezésre. A strand közelsége a városközponthoz kényelmes és könnyen elérhető úti célt biztosít.

Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Siófok strandjai tehát minden igényt kielégítenek. Legyen szó aktív sportolásról, csendes pihenésről vagy családi programokról, itt biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb helyet. Készülj fel egy felejthetetlen nyárra a Balaton partján, a nyár fővárosában!

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


Forrás: sonline.hu
Nyitókép: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva