2018.11.16. 04:08
Siófokon is minden második házhoz szállított étel a pizza!
Hirdetés - Siófokot méltán nevezik Magyarország üdülőparadicsomának, hiszen a nyári hónapokban megfordul itt fiatal, idős, felnőtt és gyermek egyaránt.

A Balaton melletti üdülő város azonban nem csak a gyönyörű partjairól, strandjairól és látnivalóiról híres. A pihenni vágyó turisták és az ott lakók is egyaránt nagyra becsülik ugyanis Siófok gasztronómiáját. A különböző ételkülönlegességek persze sorban várják a strandok mellett és a Petőfi Sétányon is az éhes szájakat.

Aki teheti az beül egy ilyen hangulatos kis étteremben, fellapozza a menüt, ételt és italt rendel magának, hogy aztán azt elfogyasztva, a strandon folytassa a napját. A városlakóknak vagy az apartmanokban maradóknak – főként rossz idő esetén, azonban meggyűlhet a baja az ebéd vagy vacsora készítéssel. Hol alapanyagok hiányoznak, hol a szaktudás de legtöbbször az idő az, ami miatt folyton az online ételrendelés mellett döntünk. Nincs is jobb, mint amikor az otthonunk kényelmében, a rossz idő ellenére, rövid időn belül a gőzölgő, meleg ételünkkel kopogtat be az ételfutár.

Ezek a legnépszerűbb házhoz rendelt ételek Siófokon

A netpincer.hu közzétett statisztikai adatai szerint Siófokon is a legkedveltebb házhoz szállított étel a pizza. Érdekes módon a rendelők több mint a fele választotta ezt az olasz finomságot, mint fő étkezése. A 2018-as év első félévi adatai azonban már most minden képzeletet felülmúltak, ugyanis a tavalyi év azonos időszakához képest közel megduplázódtak a számok, minden tekintetben.

A magyarok akár csak az ország más részében, Siófokon is kedvelik az egyedibb ízvilágokat, így a standard összeállítások mellett, közel minden harmadik megrendelésnél külön feltétet is igényeltek rendelésükhöz. Siófokon a legnépszerűbb online rendelt étel a pizza, a hamburger, a gyros és persze a palacsinta.

Már a vasárnapi ebéd is az internetről érkezik

A rohanó világban Siófokon is előszeretettel nyúlunk a zsebünkbe okostelefonunkért, hogy ott weboldalon keresztül vagy külön applikáció segítségével, otthonunkba rendeljük kedvenc fogásainkat. Ma már azonban nem csak a fiatalok, hanem a középkorosztály és az idősek is egyre nagyobb számú rendeléseket adnak le a házhoz szállító éttermeknek. A tanulók, a dolgozók és a cégek is úgy gondolják, hogy a főzésre szánt idő, pénz és energia bőségesen megtérül, ha helyette egy jó minőségű, laktató ebédet rendelünk profi séfektől, szakácsoktól.

A gyorséttermi ételeken kívül azonban egyre többen választják Siófokon a teljes menü házhoz szállítást is, hiszen sokunk számára jelenti a teljes ebéd részét egy tányér forró leves és egy könnyed desszert is a főétel mellett. A hétvégén pedig egyre többen oldják meg vendégeik étkeztetését is online rendelt ételekkel. Így akár egy nagyobb család is egyszerűen és gyorsan vendégül látható a saját otthonunkban. A készpénzes fizetés mellett pedig egyre többen fizetnek Siófokon is az ételekért SZÉP kártyával és bankkártyával.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva