likeBalaton.hu | 2022.05.05. 16:00
Startol a PLÁZS hetedik szezonja, ismét szabad a nyár!
A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs. A legnagyobb sztárok és sokszínű programok várnak Siófokon.

A Siófoki Nagystrand központjában lüktető Plázs sokak kedvenc nyári helyszíne, ahol a pihentető lazulás kéz a kézben jár az éjszakai önfeledt bulizással. A balatoni nyár idén is a pünkösdi hosszú hétvégén – azaz június 4-5-én – rajtol Krúbival és számos magyar sztár dj-vel, valamint Dj Dominique Fergeteg Party-jával. És ez még csak a kezdet. A közönségkedvenc fellépők és fesztiválok mellett 2022-ben is számos új előadót köszönthetünk majd a Plázs nagyszínpadán.

Fotó: Plázs hivatalos

 

Járványügyi korlátozások nélkül élvezhetjük a Plázs programjait

Az elmúlt két év viszontagságai után jó hír, hogy idén végre ismét egy igazán szabad nyárra készülhetünk, járványügyi korlátozások nélkül vethetjük bele magunkat a nyári örömökbe. A Plázs pedig a lehető legjobb helyszín ehhez, hiszen egyszerre hozza a tengerparti hangulatot az azúrkék Balatonnal, a homokos parttal, hűsítőkkel, napágyakkal és a fesztiválok rezgéseit, az estékbe átfordulva.

Fotó: Plázs hivatalos

A pünkösdi hosszú hétvégén startol a Plázs idei szezonja

A Plázs népszerűsége nyitása óta töretlen, immáron a hetedik szezon startol el június 4-én, a pünkösdi hosszú hétvégén. A nagyszínpadot Krúbi nyitja, majd éjjel Andrewboy, Bárány Attila, Bréda Bia, Daniel Nike, Gabriel Dancer, KatapultDJ, KKevin, Metzker Viktória, NoNameLeft, Purebeat, R92, Regán Lili, Steve Judge, Strong R., Willcox és Yamina váltják egymást a DJ-pultnál a Grand Openingen. Másnap egy őrületes Fergeteg Party veszi majd kezdetét DJ Dominique vezetésével. Az estén már biztosan

fellép a New Level Empire és a TNT, akik egy exkluzív nagykoncerttel készülnek a szezonnyitásra.

A hétfő szabadnap, lesz idő kiheverni a vasárnapi bulit a vízparton

Fotó: Plázs hivatalos

 

A Balaton partján ezen a nyáron is koncerteznek a Plázs közönségének kedvencei, azaz már biztosan fellép a

Kowalsky Meg a Vega, Ákos, Majka & Curtis, a Halott Pénz, a Follow The Flow, Horváth Tamás, az Edda és a Neoton Família is.

Azonban ezúttal is lesznek olyanok, akik először játszanak majd a felüdülés központban, mint például a mára már több ezres közönséget megmozgató Dzsúdló és Azahriah, vagy a Carson Coma, akik új, Digitális/Analóg című lemezükkel táncoltatják meg a közönséget.

Rúzsa Magdi nem sokkal visszatérése után adja majd első Plázsos koncertjét

 

Az éjjel soha nem érhet véget

Természetesen a nagykoncertek mellett

tombol majd a már hagyománynak számító Balatoni Retro Láz, és a WeLove Balaton Festival dátumát is bevéshetjük a naptárba.

Ahogy már megszokhattuk, a Plázson a balatoni naplementétől egészen a napfelkeltéig pörög a buli. Idén is beköltöznek a legnépszerűbb partysorozatok: a Necc Party, az Ultra Color, a Wannabe, a Next Level és a Coronita, míg ezen a nyáron először csatlakozik a bulifolyamhoz a One The Low és a Csávók csapata. Az Aréna pénteki rezidense, Metzker Viktória pedig június 24-től a megszokott hangulatot hozza majd barátaival hétről-hétre.

Fotó: Plázs hivatalos

 

Plázs hajó indul a BAHART-tal együttműködésben

A siófoki Plázson minden nap hétvége, azaz a hétköznapokon is számos tematikus bulival készülnek a szervezők, míg újdonságként a Baharttal együttműködve néhány Plázs hajó is útnak indul ebben az évben.

 

Nyitókép: Plázs hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva