Krausz Andrea | 2023.10.13. 17:06
Tragédia! Elütött egy embert a vonat a Szabadifürdő vasútállomáson
Péntek délután 16 óra körül a Déli pályaudvarról Keszthelyre indult Balaton InterCity a Szabadifürdő megállóhelynél lévő átjáróban elütött egy embert, aki életét vesztette.

Egy hosszú tülkölést lehetett hallani Szabadifürdőn, majd hamarosan megérkezett a mentő is a vasútállomáshoz péntek délután. A Déli pályaudvarról 14:35-kor Keszthelyre indult Balaton InterCity (IC 866) a Szabadifürdő megállóhelynél lévő átjáróban elütött egy embert, akinek a holttestét a sínek között takarták le a rendőrök.

A férfi azonnal életét vesztette, de az egyelőre még nem tisztázott, hogy milyen módon került a gyorsan közlekedő vonat elé.

A vasúti átjáró mellett találták meg a vonatgázolás áldozatát
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Egy csattanást lehetett hallani

A vonaton utazott Ferencz Attila, aki több utastársával együtt leszállt, miután bemondták, hogy gázolás miatt határozatlan időre állni fog a szerelvény.
– Én pihentem éppen, nem éreztem semmit, de többen is mondták az utasok közül, hogy hallották a csattanást – mondta a helyszínen Ferencz Attila, aki Budapestről Fonyódra tartott testvérével. – Az is lehet, hogy órákig itt fog állni a vonat, ezért az édesapám eljön értünk autóval – mondta.

A vonatgázolás helyszíne a Szabadifürdő vasútállomásnál
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

A helyszínelés végéig jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani a dél-balatoni vonalon. A vonatpótlás szervezése folyamatban van

– közölte honlapján a MÁV.

 

Nyitókép: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva