Everness Fesztivál 2020 – Siófok
Helyszín Siófok, Pusztatorony tér
Időpont 2020 aug. 26. 12:00 - aug. 31. 22:00
E-mail cím info@everness.hu
Az Everness Fesztivál öt nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan, mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Tánc és jóga, számos mozgásprogram, meditáció és előadás vár ránk új helyszínen, Siófokon, a Sió Campingben.

A szervezők a 2020-as Everness fesztivállal visszanyúlnak a korai fesztiválos értékekhez. Ezért kerestek egy olyan új helyszínt, ahol hatalmas fák vannak. Árnyékot adóak. Zegzugos ösvények, amelyek igazán hasonlóak a belső útjainkhoz.

Megidézik újra a csendet, 11 óra után kizárólag az erre kijelölt bulihelyen lesz hangoskodás. Felkérték a zenészeket és előadókat, akik az elmúlt 7 évben a legnagyobb sikerrel léptek fel az Evernessen, és ők örömmel igent mondtak.

Idén 5 tematikus részre osztják a fesztivált, melyek egymástól területileg is elválnak. A falvak tematikája: hagyomány/szakralitás (magyar és keleti tradiciók, iskolák), holisztikus/integrál szemlélet (nyugati filozófia, new age, tudomány), intimitás/kapcsolódás önmagunkhoz és másokhoz, környezettudatosság és szórakozás.
Idén először limitálják a vendégek létszámát, hogy igazán családias legyen a hangulat!

Zene:

Mirabai Ceiba zenekar

Tribali Zenekar

Netanel Goldberg énekes, zenész

Palya Bea zenész

Žagar zenekar

Pangani zenész

Samsara Boulevard zenekar

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva