Everness Fesztivál 2023
Helyszín Siófok, Puszta-torony tér 1
Időpont
A tizedik Everness Fesztiválon, amely Európa legnagyobb önismereti rendezvénye, nem kell választani a tudatos jelenlét és az önfeledt szórakozás között.

A szervezők előadások, mozgás- és táncprogramok, koncertek, hangfürdők, szertartások, workshopok keretében teremtik meg a világot, amelyben egész évben élni szeretnének. Közel 300 külföldi és hazai fellépővel várják azokat, akik változásra vágynak a mindennapjaikban, és az ott szerzett felismerésekből és élményekből hosszú ideig tudnak erőt meríteni.

A fesztivál a tudatosság, feltöltődés és a közösségi lét ünnepe lesz 2023-ban is.

A zenei programok két helyszínen zajlanak majd. Június 25-én, szerdán Sam Garrett koncertezik az Everness Fesztivál Világzenei Nagyszínpadán. A nemzetközileg elismert énekes-dalszerző most először jár majd Magyarországon. Június 22-én a szintén népszerű Yaima duó kifinomult hangzásvilágával repíti egy másik világba a hallgatóságot. Június 23-án David Lesage az elektronikus és akusztikus hangok egyedi és lenyűgöző keverékével ragadja magával az érzékszerveket. Vasárnap, azaz június 26-án pedig a 10. Everness Fesztivál kedvéért, hosszú szünet után újra összeáll a Freedom Café nevű formáció.

A szenzációs zenei felhozatal mellett a fesztivál számtalan önismeret előadást, workshopot is kínál. Érkezik többek között Angster Máris, Garra Blue Dragonfly, Kun Szilvi, Soma Mamagésa, Tomek Noémi, Tari Valéria, Zentai Anna, Bóna László, Domján András, Pál Feri, Kiss József Zsolt, Kiss Balázs Kunó, Laár András, Varga Lívius, Váradi Tibor, akik személyiségükkel, szakértelmükkel és széleskörű szakmai tapasztalatukkal inspirálják a résztvevőket az önfelfedezésre és a teljes életre.

Az Everness Fesztivál inspiráló légköre, varázslatos hangulata idén is lehetőséget kínál arra, hogy egy elfogadó közösségben bárki szabadon kapcsolódjon, barátkozzon és részt vegyen egy egész héten át több mint 300 programon: koncerten, előadáson, transzformatív workshopon, táncos-mozgásos programon, jógaórán, meditáción, szakrális szertartáson. Az esemény egyedülálló módon nyújt a teljes család számára minőségi együtt töltött időt, kikapcsolódást, valamint tudatos élményeket. A gyermekeket egy külön helyszínen interaktív programokkal, foglalkozásokkal várják, a belépés 14 éves korig ingyenes!

Nyitókép: Szücs Ildikó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva