Fenyő Miklós koncert
Helyszín Siófok, Jókai park 5
Időpont
Csavarjátok fel együtt a szőnyeget Fenyő Mikivel Siófokon augusztus 2-án. A szabadtéri színpadon őrületes koncert vár rátok, ahol Marót Viki és Novai Gábor lesz a vendég.

Fenyő Miklós: a Rock and Roll igazi legendája, aki megteremtette Magyarországon azt az álmot, amelyre minden zenét kedvelő és táncolni, szórakozni szerető ember vágyik. Egy korszak igazi legendája, amely legenda mai napig oly erősen él és hatással van ránk, hogy szinte a mindennapjainkban tapintható közelséggel vannak jelen dalai és azok mondanivalója. Egy álomvilág, mely bár legtöbbször a csillogó, gondtalan jampivilágba visz minket, néha pár pillanatra elgondolkodtat és megmutatja milyen is lehetne… ha… na persze… Egy álom-világkép elevenedik meg a máig bennünk élő slágerekben, melyek elvisznek minket oda, ahová sokszor csak titkon vágyunk, vagy egy – egy koncert alkalmával hangosan sikítva, énekelve adjuk tudtára mindenkinek: ez az életérzés örök és megunhatatlan, mint maga a Rock and Roll!

A Siófoki koncert egy különleges alkalom, hiszen Fenyő Miklós vendége Marót Viki és Novai Gábor lesz. Kettejük jelenléte több is mint garancia a felejthetetlen estére, mely augusztus 02.-án lesz a Siófoki Szabadtéri Színpadon.
A megannyi nagy-nagy slágert Fenyő Miklós előadásában a zenekara a Fenyő Gyöngye Band kíséri és közreműködik az erre az egy alkalomra kibővített Jampi Angyalok tánckar.

A felejthetetlennek ígérkező siófoki nyári estében ismét hallhatjuk a Fenyő és Hungária slágereket, énekelhetünk, sikítozhatunk, táncolhatunk, hisz „remek ez a tánc, nem kell tőle félni! Twist, twist…”

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2019. augusztus 05. Hétfő 21:00 óra!

További információk a helyszín oldalán.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva