ELMARAD! Gájer Bálint lemezbemutató nagykoncert
Helyszín Siófok, Jókai park 5
Időpont

Egy különleges zenei „csemege”, egy különleges hangzásvilág!

A „magyar Michael Bubble” Siófokon mutatja be először a közönségnek negyedik albumát, egy fergeteges élő nagykoncerten, 8 fős profi zenekara kíséretében.
A lemezre swing, latin és pop stílusban kerültek fel vegyesen saját dalok és világslágerek feldolgozásai magyarul, mint pl. a Mambo Italiano; New York, New York; vagy a Night and Day.

Vendég előadókat is köszönthetünk a koncerten, akik a lemezén is szerepelnek majd.
Szőke Nikoletta az “Így nem szerettem még” című duettel, míg Lázár István trombitaművész és énekes 2 szám erejéig színesíti Gájer Bálint koncertjét.

Gájer Bálint Fonogram díjas énekes, a “Swing’n Pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik – “a swing hercege”, olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat.
– TV2 “The Voice” című műsorának ezüstérmese
– III. Jazzy Jazz Dalverseny “Legjobb férfi énekes” különdíj
– Alle Elegancia Díj 2013 “Legelegánsabb zenész” díj nyertese
– “That’s how it goes” című dala bekerült a 2015-ös Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe
– Fonogram zenei díj “Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” – Gájer Bálint “Egyszerű az élet” című első szóló lemezével.
– Második helyezés az “Év klubkoncertje 2018” szavazáson
– Pro-Arte díj nyertese, 2019
– HOFA Song Contest különdíj az “Így nem szerettem még” című dallal 2020

Bálint személyisége, laza, magával ragadó előadásmódja évek óta telt házas produkciókat eredményez országszerte. Különleges orgánuma és kiváló stílusérzéke hitelesen idézi meg az 1930-40-es évek örökifjú standardjeinek hangulatát, és fűszerezi a mai kor igényeinek megfelelően. Saját dalai mellett klasszikus swingeket, latinos lüktetésű szerzeményeket és kimondottan pop zenei dalokat is játszik.

Esőnap: augusztus 14.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva