Hooligans koncert Siófokon
Helyszín Siófok, Krúdy sétány 2
Időpont
Telefonszám
E-mail cím info@hellosiofok.hu
Ingyenes Hooligans koncert a Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválján a siófoki hajóállomáson.

A Hooligans együttes pályafutása szülővárosukban, Szerencsen kezdődött. Itt koptatták együtt a helyi általános iskola padjait Tóth Tibi (ma: gitár) és Kiss Endi (ma: dobok).Kisiskolás korukban is már csak a zenélésen járt az eszük, nem csoda, hogy 9 évesen már túl voltak életük első koncertjén! A következő hét évben a stabil magnak számító kettős mellett több tag is cserélődött, míg végre rátaláltak „az igazira”, Csipára (Ördög Tibor, ének). Ekkorra már-már ’aggastyánnak’ számítottak, hiszen 16 évesek voltak, amikor a korszaknak megfelelően a Ramses név mellett döntöttek. Rövid katonai tiszteletadás után 1992-től Budapesten folytatódott zenei karrierjük, ahol Dance néven váltak egyre ismertebbé. Hamarosan megjelent első lemezük, sőt hírük eljutott az ország határain túlra is. Romániában negyvenezer ember előtt játszott a csapat, és felléptek számos környező országban is. Ők nyitották meg a Scorpions koncertjét a Budapest Sportcsarnokban, 1996-ban pedig a három szerencsi srác újra megrázta magát, és Móricz Norbert basszusgitárossal kiegészülve megalakították a Hooligans zenekart!

2019. június 1-2 között negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja.

A vitorlás hajók fedélzetén, és a parti eseményeken 50 település résztvevői mutatkoznak be. Az esemény azonban több mint egy vitorlás verseny!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva