LATIN RAP NIGHT: Herceg Dávid, Opitz Barbi, Mario és L.L. Junior közös koncertje
Helyszín Siófok, Petőfi sétány 3
Időpont
Egy különleges, soha nem látott négyes formáció, négy egyedi hangzás, négy különlegesen népszerű sztár a Plázs Arénában.

Egy különleges, soha nem látott négyes formáció, négy egyedi hangzás, négy különlegesen népszerű sztár… ahogy még nem láthattuk…. egy színpadon.
Egy varázslatos Latin – Rap Night Party, a rajongóknak és azoknak is, akik egyszerűen csak valami könnyed és egyedi szórakozásra vágynak.


Herceg Dávid énekes, dalszerző, a latin pop első számú képviselője Magyarországon.
A Voice-ból megismert fiatal tehetség Békésről indult a fővárosba, hogy álmát megvalósítsa. 2016-ban hozta be egyedülálló módon a reggaeton stílust.
Herceg különlegessége, hogy nem csak magyarul, de spanyolul is énekel. Mára már toplistás, internetes közönségkedvenccé nőtte ki magát. Klipjeit több millióan nézik, országosan kedvelt, neves előadók, rapperek működnek közre dalaiban.
Opitz Barbara a 2016-os X-Faktor győztese, azóta pedig a YouTube egyik ünnepelt sztárja. Barbi milliós nézettségű klipjeivel Magyarország egyik legfelkapottabb előadója.
2017. Július 14-én megjelent a Végem című első videóklipje, amely jelenleg is, már több mint 33 millió megtekintésnél tart.
Kunu Mário egyik pillanatról a másikra vált népszerűvé. A dalaihoz készült klipjei milliós nézettségeket hoznak a legnépszerűbb videó megosztó oldalon, közösségi oldalán óriási rajongótáborral rendelkezik, posztjait több ezren lájkolják.
Márió 2010-ben az egyik tehetségkutató versenyben is megmutatta a hangszálaiban rejlő erőt, a Street nevű formációban. Azóta azonban már a szólókarrierje is felfelé ívelt, amit nem tervezett tudatosan, mégis a közönség szeretete adta meg ezt a népszerűséget.
LL. Junior…. Egyedülálló raptechnikájú előadó, aki elsőnek adott ki roma nyelven rap lemezt.
Előadói készségével, rap és énektudásával az ország legnépszerűbb előadói közé tartozik.
A rapper, ahol megjelenik, ott berobban a hangulat és felrobban a színpad!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva