Nehéz Fiúk Tuba Kvartett
Helyszín Siófok, Jókai park
Időpont
A Zene a Zöldben programsorozat a komolyzene kedvelőinek kínál színvonalas és kellemes kikapcsolódást Siófok legszebb parkjában, a Jókai parkban.

A neves előadóművészekkel megtöltött paletta gondoskodik a szokványosnak nem mondható helyszín jó hangulatáról. Igazán otthonra lelhet itt bárki, aki a park szép szőnyegén vagy padjain üldögélve átadja magát a „kulturális piknik” varázsának. Ha vasárnap, akkor Zene a Zöldben!

A Nehéz Fiúk Tubakvártett (The Heavy Brass Guys Tuba Quartet) megalakulásától kezdve azon fáradozott, hogy a kamarazenéléssel együtt töltött idő ne kényszeres tevékenység legyen. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy olyan darabokat választottunk repertoárunkba, amelyek közel állnak hozzánk és a közönség sem fog vasvillával kergetni minket a koncert után.

A tuba önmagában úgymond nem szólisztikus hangszer (bár egy-két őrült tubás ezt már megcáfolta) és a zenekarokban sem mutathatja meg valódi énjét. Maradnak a kamarazenélés különböző formációi. Mi a kvártettezés választottuk, hogy kicsit megmutassuk a publikumnak, mit is lehet négy tubával művelni.

Hozza magával otthona kényelmét! A koncertek ingyenesen látogathatóak.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva