Siófoki Jégkikötő – jégpálya
Helyszín Siófok, Krúdy sétány 2
Időpont
2018-ban nyitotta meg először kapuit a különleges a Siófoki Jégkikötő a hajóállomáson. Az elképzelés olyan sikert aratott, hogy 2019-ben újra megnyílik a jégpálya, ráadásul ezúttal még korábban, már november 29-től birtokba vehető a létesítmény.

A Hajóállomáson lévő siófoki Jégkikötő jégpályája egészen február 2-ig várja látogatóit.

A pályán a tavalyi évhez hasonlóan pedig a siófoki iskolák diákjai és az óvodások is ingyenesen korcsolyázhatnak majd hétköznaponként 10-15:00 óra között.
Ráadásul a különleges jégfolyosóból kettő is körülöleli majd a korcsolyapályát, így egy igazán kalandos, és több mint 600 négyzetméteres pályán kanyaroghatunk majd. A létesítmény mellett korcsolyabérlésre és élezésre is lehetőség nyílik és természetesen egy jó teát, forralt bor vagy forró csokit bármikor elfogyaszthatunk.

A Siófoki Jégkikötőben több mint 250 négyzetméteren valódi jéggel várják a sport szerelmeseit, a pálya kiegészül egy ritkaságnak számító, 50 méteres jégfolyosóval is, így kanyaroghatunk majd a kikötő termetes fái között.

Jégkikötő Siófokon (Fotó: Krausz Andrea)

Hétvégente olyan programokra számíthatunk, mint a jéghoki-bemutató, a jégdiszkó, a kívánságműsor vagy a fergeteges jégkarnevál.

Árak:

A hétköznapi egész napos teljes árú jegy 700 Ft, a hétvégi pedig 1000 Ft lesz. A siófoki lakosok 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet lakcímkártyájuk felmutatásával.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva