Strandröplabda OB – Siófok
Helyszín Siófok, Petőfi sétány 3
Időpont
Június 14-16-án Siófokon, a Nagystrandon lévő MLSZ Beach Arénában rendezik a Strandröplabda Országos Bajnokság második fordulóját. A felnőtteken kívül az U20-asok is versenyeznek Siófokon.

A Magyar Röplabda Szövetség Strand- és Hóröplabda Bizottsága nyilvánosságra hozta a nyári MK-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság fordulóinak időpontjait és helyszíneit. Ezzel párhuzamosan az ugyanezeken a helyszíneken megrendezésre kerülő utánpótlás versenyek korosztályos besorolása is megtörtént.

Az elmúlt két évvel ellentétben idén négy fordulóból áll a selejtező, és minden forduló péntektől vasárnapig tart. Az első nap a selejtezőket vívják, a második nap a 16-os főtábla küzdelmeire kerül sor, a harmadik napra pedig az elődöntők és a helyosztók maradnak a tervek szerint.

Minden fordulóban egy utánpótláskorosztály számára rendeznek ob-fordulót is, mégpedig úgy, hogy péntekenként a fiúk, vasárnap pedig a lányok versenyeznek ugyanabban a korosztályban. Ezek négy csillagos Start up pontszerző-versenynek számítanak.

Az MKB-Pannónia strandröplabda-ob fordulóinak programja:

05.31-06.02 Csepel (felnőtt+U14)
06.14-06.16 Siófok (felnőtt+U20) (Helyszín: Siófoki Nagystrand, MLSZ Beach Aréna)
07.05-07.07 Tata (felnőtt+U16)
07.19-07.21 Dunaújváros (felnőtt+U18)

A döntőt az idén is Budapest határában, a Lupa tónál lesz, mégpedig viszonylag korai időpontban, augusztus 3–4-én.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva