ULTRA Color Festival – Plázs Siófok
Helyszín Siófok, Petőfi sétány 3
Időpont
Újra UV-színekbe borul a déli-part legextrább fesztiválhelyszíne.

Siófok, a Balaton-part legforgalmasabb városa idén is megrendezi a várt ULTRA Color Festivalját, melynek keretein belül a déli part legizgalmasabb fesztiválhelyszíne ezúttal is UV-színekbe borul.

A nyár közepén, 2023. július 15-én 19:00 és 23:45 között kerül megrendezésre ez a nem mindennapi esemény, mely nem csak hazai, de nemzetközi fellépőket is vonultat fel. Az ausztrál Restricted headliner előadó mellett a hazai DJ szcéna krémje is képviselteti magát a rendezvényen.

Színes és energikus előadók mint Adam Ajkay, Bongor, Bréda Bia, Chriss Wolf, Chrstphr, Elektra, Gabriel Dancer, HiBoo, Jauri, Katapult DJ, Koósz Milán, Lil Frakk, Metzker Viktória, Mirror Glimpse, Purebeat, R92, Stephanie, Strong R., Szecsei, Willcox, Yamina, Young Fly és Ziad is részt vesznek az estén, hogy elképesztően látványos és hangulatos partit varázsoljanak a nyaralók számára.

Az ULTRA Color Festival tehát a nyár egyik legnagyobb bulija Siófokon, ahol a UV-színekben pompázó látványvilág, a nemzetközi és hazai előadók, és a felejthetetlen hangulat garantált. Ha szeretsz táncolni és színes élményekre vágysz, ne hagyd ki ezt az eseményt!

Vannak olyan legendák, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni: a Balaton-part TOP UV-csatája egészen biztosan ilyen!
Nemzetközi headliner + a hazai lemezlovasok krémje:

RESTRICTED (aus)

Adam Ajkay

Bongor

Bréda Bia

Chriss Wolf

Chrstphr

Elektra

Gabriel Dancer

HiBoo

Jauri

Katapult DJ

Koósz Milán

Lil Frakk

Metzker Viktória

Mirror Glimpse

Purebeat

R92

Stephanie

Strong R.

Szecsei

Willcox

Yamina

Young Fly

Ziad

Nyitókép: Plázs Siófok – hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva