Gitár est és Barbecue a teraszon
Helyszín Siófok, Vitorlás utca 12
Időpont
Telefonszám
E-mail cím info@hotel-yacht.hu
Exkluzív környezetben, a Hotel Yacht**** gyönyörű teraszán szurkolhatunk a Labdarúgó-világbajnokság legjobb csapatainak. Ráadásul konga show-val és gasztronómiai ínyencségekkel várnak minden érdeklődőt.

A legjobb helyen leszünk július 7-én, ha focinézés közben elegáns helyen szeretnénk vacsorázni. A Hotel Yacht**** vitorláskikötőre néző teraszán egy LED TV-n láthatjuk 16 órától a Svédország – Anglia, 20 órától pedig az Oroszország – Horvátország mérkőzést. 18 órától pedig elindul a konga show, vagyis a ráhangolódás a meccsre. A svédasztalos vacsora kínálatában – ezen a napon – barbecue-különlegességek is szerepelnek. Természetesen nem csak a hotel vendégei válogathatnak a kínálatból, hanem minden betérő, aki szereti a hangulatos teraszokat.

A VB ezzel még nem ér véget. Július 14-én rendeznek ismét gasztro-estet. Ezúttal egy mohácsi különlegességet, a sokac babot kóstolhatják meg az érdeklődők és a focirajongók. A cserépedényekben, tűz mellett elkészített sokac bableves olyan gasztronómiai finomság, amit nagyon kevés helyen találhatunk meg. Ezen a szombaton egyébként zongoraest is kiegészíti a hangulatot.

A gasztrosorozat július 21-én is tovább folytatódik. Gitár est, valamint a július hetedikeihez hasonló barbecue ételek várják a vendégeket.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva