Wannabe Beach – Plázs Siófok
Helyszín Siófok, Petőfi sétány 3
Időpont
A Wannabe BEACH a tavalyi varázslatos hangulatú estéi után ismét megeleveníti a múlt lüktető, páratlan hangulatát a Balaton partján.

 

A 90-es és kétezres évek zenei világába kalauzol vissza idén is a Wannabe BEACH Siófokon. Az elmúlt évben olyan varázslatos hangulatot teremtő rendezvény ismét megeleveníti a múlt lüktető, páratlan hangulatát a Balaton partján. Az időutazásra hajlandó vendégeket 2023. július 15-én, 22:00-tól hajnal 04:00-ig várják a Siófoki Petőfi sétányon található Plázson.

A Wannabe BEACH buli kiváló lehetőség a múlt idők slágereinek újraélésére, ahol a zene segítségével visszarepülhetünk a 90-es és kétezres évekbe. Az ikonikus korszakok számos emlékezetes dalát felidézve, egy egész estés zenei nosztalgiára számíthatnak a résztvevők.

A tavalyi év sikerétől fellelkesülve, a Wannabe BEACH ismét bebizonyítja, hogy a 90-es és kétezres évek zenéje ma is töretlen népszerűségnek örvend. Készüljön fel egy felejthetetlen estére a Balaton partján, ahol a múlt és a jelen találkozik egy lüktető és érzelmekkel teli éjszakán.

Nyitókép: Plázs Siófok – hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva