Vitorlásbérlés Siófokon, T- Flotta
Helyszín Siófok, Petőfi sétány 9
Weboldal tflotta.hu
Telefonszám
E-mail cím hajoberles@tflotta.hu
Többféle hajó: Balaton 31, Neptun 27, Sudár sport típusok, a prémium szegmensből az új Bavaria 32-es és Bavaria 50-es.

Siófoki átadással történik a vitorlásbérlés, a hajók a Bahart hálózatához tartozó kikötőket ingyenesen használhatják, pl. Balatonfüreden, Tihanyban, Alsóőrsön.

Vitorlásbérlés kapitánnyal:
Privát vitorlásbérlés a Balatonon hajóvezetővel. Lehetőség van egyéni kirándulásokra 2-9 fő részére, főként siófoki indulássokkal, de lehetőség van más kikötőben is, például Balatonfüreden vagy Tihanyban hajóra szállni. A hajót és a kapitányt biztosítják, a program és annak időtartalma az utasok kívánsága szerint alakítható. A 2-4 órás vitorlázások mellett egész napos utakra is lehet jelentkezni, hiszen csak a 8 órás kirándulás alatt van lehetőség átkelni a Balatonon.

Vitorlás kirándulás 10 fő feletti csoportokban:
A tó legnagyobb 20-70 fős hajóival szerveznek vitorlás kirándulásokat a Balatonon siófoki és balatonfüredi indulással, fürdéssel, grillel, animátorral és sok más opcióval a tó közepén. A Talizmán yachtok kényelmesek és komfortosak, felszerelésük minden igényt kielégít. A pár órás utaktól az egész napos kirándulásig biztosítanak lehetőséget, cégeknek, iskolás és nyugdíjas csoportoknak, baráti társaságoknak.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva