Star Balaton Hotel**** - demo
Helyszín Siófok, Rezeda utca 765
Telefonszám
Nyitvatartás
hétfő egész nap nyitva
kedd egész nap nyitva
szerda egész nap nyitva
csütörtök egész nap nyitva
péntek egész nap nyitva
szombat egész nap nyitva
vasárnap egész nap nyitva
E-mail cím office@starbalatonhotel.hu
A Star Balaton Hotel**** a magyar tenger gyöngyszeme. Szállodánkat eleve úgy tervezték, hogy egész évben tökéletes megoldást nyújtson vendégeinknek akkor is, ha egyszemélyes pihenésre, vagy családi nyaralásra érkeztek hozzánk.
A Star Balaton Hotel**** a 21. század emberének készült. Okos berendezések és udvarias személyzet segíti a hozzánk betérő vendégek pihenését. A szálloda elrendezése is ennek szellemében született, a kisgyermekes családok tökéletes biztonságban élvezhetik az itt töltött időt, miközben a csemeték nem zavarják azokat sem, akik egyedül szeretnének feltöltődni, esetleg éppen konferenciára érkeztek, üzleti úton vannak.
Az egyidejű tökéletes szórakozás és a nyugodt pihenés lehetősége az épületkomplexum elrendezéséből is adódik. Nézze meg képgalériánkat:

Éttermeinkben a speciális étkezési igényekre is felkészültünk. Exkluzív éttermünk mellett található gyermekbarát éttermünk babaszékekkel felszerelt, és kisgyermekek által is kedvelt, egészséges kínálatot alakítottunk ki.

Vendégeink számára szállodánk ajándéka néhány kényelmi szolgáltatás, mint a mélygarázsban történő őrzött parkoló, a közösségi terekben és a szobákban egyaránt elérhető wifi….

Szobafoglalás telefonon: 063202682
E-mailen: info@starbalatonhotel.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva