Villa Campana
Helyszín Siófok, Köztársaság utca 1
Telefonszám
A Villa Campana Siófokon, az Aranyparton a százatfordulót idéző ősfás környezetben található, a Köztársaság utcában. A nyaralóház a XIX. század végén épült egy budapesti polgári család számára.

Az elmúlt több, mint száz év alatt számos tulajdonos váltást és funkciót megélt. A felújítás során megpróbáltuk megőrizni a ház eredeti stílusát. Így például a nyílászárok nagy részét és a ház fa díszítését megpróbáltuk eredeti állapotába visszaállítani. A villa a felújítás után visszakapta eredeti XX. századi, békebeli hangulatát. A ház minden komforttal felszerelt amely a legigényesebbeket is kielégíti. A ház optimális baráti társaságok és családok vendégül látására. A svéd asztalos reggeli a Jókai Villában kerül felszolgálásra, amely 5 perc sétára található.

Szállodánk egész évben várja a Siófokon kikapcsolódni vágyó vendégeket. Összkomfortos szobáinkban minden időjárási körülmény esetén kellemesen pihenhetnek a hozzánk érkezők. Ismerje meg minden évszakban a Siófok nyújtotta szórakozási lehetőségeket…

A Villa Campana a kerékpárosok és túrázók számára is egyaránt ideális szálláshely.

A villában lehetőség van bicikli bérlésre és tárolásra.

A Balatonról ne csak a nyár és a napozás jusson eszünkbe, a tó ezer lehetőséget kínál az aktív pihenéshez és kikapcsolódáshoz…

Pattanjuk bicajra ismerjük meg a tó rejtett szépségeit és Balaton minden nap változó arcát. A Balatont a rutinosabb kerekezők akár néhány nap alatt megkerülhetik, de a kezdők, vagy hobbibiciklisek választhatnak kisebb szakaszokat is, így nagyobb fizikai megterhelést nem jelent, sőt gyermekekkel is letekerhető.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva