Sonline.hu | 2020.10.27. 20:16
Borzasztó! 14 év körüli kislány maradványait találták meg a Balatonnál
Megdöbbentő felfedezést tett egy gombászó házaspár Szántódpuszta közelében, amikor a turistaútvonaltól nem messze egy bokros-fás területen egy nejlonzacskóra bukkantak, és emberi csontokra.

Bejelentést tettek a rendőrségen, majd nem sokkal ezután rendőrök fésülték át a környéket, sokáig vizsgálódtak – írja a sonline.hu. Az eset néhány hónappal ezelőtt történt, de a hatóságok még mindig igyekeznek megtudni, hogy kinek a földi maradványt találták meg Szántódpusztánál.

A szakértői vizsgálatnak eddig annyit sikerült kiderítenie, hogy egy 13-14 év körüli kislány holttestéről van szó, akinek az állkapocs nélküli koponyacsontja és néhány bordacsontja került elő, és feltehetően az elmúlt 20 évben vesztette életét. A rendőrség igyekszik megtudni, kinek a holtteste került elő, és hogy történt-e bűncselekmény.

A nejlonzacskó jelenléte a csontok alatt azonban több mint elgondolkodtató ebben a tekintetben. A nyomozók átnézik az eltűntek listáját az említett időszakban, hátha valami nyomra bukkannak. Abban azonban csak reménykedni lehet, hogy a csontokon a szakértők ráakadnak bármilyen sérülésre, ami esetleg megmutathatja a halál okát. Az ügyben jelenleg a siófoki rendőrkapitányságon közigazgatási eljárást folytatnak.

Nyitókép: shutterstock/ illusztráció

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva