Kikötő étterem
Helyszín Szigliget,
Telefonszám
E-mail cím info@kikotoetterem.hu
Családias hangulat, udvarias kiszolgálás, rendezett környezet. Felejthetetlen emlékek.

A Szigligeten található Kikötő Étterem 2002 nyarán nyitotta meg kapuit. Az azóta üzemelő egység a megnyitás napjától családi vállalkozásként üzemel. Kezdetekben hat asztallal, harminchat ülőhellyel rendelkező melegkonyhás büfének indult parányi személyzettel, majd az évek során mint egy 100 férőhelyet meghaladó kapacitással bíró étteremmé nőtte ki magát vállalkozásunk. A Szigi-Yacht KFT. a minőség híve, mind a megjelenésben, mind a késztermékben. A minőség elkötelezett hívei vagyunk, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy kizárólag a legjobb, garantáltan a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Beszállítóink felé is ezen elvárásokat fogalmazzuk meg.

Vendégeink számára élményt szeretnénk nyújtani minden esetben. Azt szeretnénk, hogy kiválóan érezze magát minden vendégünk, ez által olyan élményekkel és pozitív érzésekkel térjenek haza, amelynek köszönhetően talán Szigliget hírnevének öregbítéséhez hozzá tudunk járulni.

Az étterem személyzete 10 éve együtt dolgozik. Az összeszokott csapat legfőképpen háziasszonyokból áll, akik a házias ízeket garantálják vendégeink számára.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva