lakaskultura.hu | 2021.01.03. 10:00
Balatoni nyaralók is vannak 2020 legszebbjei között
A Lakáskultúra állított össze egy listát a tavalyi év legszebb nyaralóiról, melyek között révfülöpi és szigligeti ház is szerepel. Itt tényleg minden a pihenésről szólt.

Nyaraló Szigligeten

Ennek a gyönyörű szigligeti nyaralónak a tulajdonosai, Marianna és Zsolt is annyira megszerették a hangulatos falut és környékét, hogy úgy döntöttek, itt vásárolnak nyaralót.

 

Fotó: Darabos György / lakaskultura.hu

 

Még több csodaszép Balatoni nyaralót nézegetnél? Keresgélj itt!

Egy békebeli villa Révfülöpön

A régi házakat nemegyszer az menti meg az enyészettől, hogy valaki első pillantásra beleszeret, és gondolkodás nélkül megveszi. Az új tulajdonos többnyire nincs tisztában azzal, mivel is jár egy évszázados múltra visszatekintő épület életre keltése – ahogy ennek a hányatott sorsú révfülöpi villának a gazdája sem tudta, mire vállalkozik. Ez a hangulatos nyaralóazonban ma már egy népes család kedvenc tartózkodási helye.

 

Fotó: Darabos György / lakaskultura.hu

 

Búvóhely a Káli-medencében

Könnyű beleesni abba a hibába, hogy a régóta vágyott nyaraló végül pluszfeladatokkal nehezíti meg a család életét. Háziasszonyunk is ettől tartott, amikor férje álmát követve úgy döntöttek, vesznek egy hétvégi házat a Balaton-felvidéken – írja a lakaskultura.hu.

 

Fotó: Darabos György / lakaskultura.hu

 

Nyitókép: Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva