ripost.hu | 2021.06.28. 18:00
Győrfi Pál is a Balaton szerelmese
A járvány extra munkát adott az egészségügyben dolgozóknak, így a mentőknek is. A mentőszóvivő elárulta, szerinte mi kell a jó balatoni nyaraláshoz: rövidnadrág, strandpapucs és lángos.

Bőven van mit kipihennie Győrfi Pálnak, hiszen a koronavírus-járvány extra feladatokat rótt ki rá.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál
Fotó: Bors

– Az én területemen is rengeteg tennivalóval járt ez az időszak, hiszen a mentők alapfeladataihoz kapcsolódó, általában megszokott és folyamatos tájékoztatás mellé jött be a járvány, ami pluszmunkát adott. Mivel szombaton és vasárnap is törődöm a munkámmal és az interjúk, szereplések is időt vesznek igénybe, így nálam nincs hétvége és ünnepnap – avat be a mindennapjaiba Győrfi Pál.

A Balatonnál pihen

Bár a mentőszóvivő pár éve Tenerifén pihent a szeretteivel, idén belföldi nyaralást tervez.

– Feleségemmel, Adriennel kinéztük július második felét a pihenésre és a munkahelyemen beírtam a szabadságtervezetbe, hogy mikor szeretnék nyaralni. Ha a Jóisten is úgy akarja, akár 2 hétre is le tudok menni a Balatonra – sóhajtja reményteljesen.

Győrfi Pálnak és családjának Szigliget az egyik kedvenc nyaralóhelye
Fotó: Győrfi Pál

– Adrienn családjának van egy nyaralója Szigligeten, de mivel a rokonságban több család, sok gyermek van, be kell osztani, hogy ki mikor megy.

Vagyis nemcsak a mentőknél, de a családi táblázatban is ki kellett választani, hogy mikor szeretnénk Szigligeten nyaralni.

Most úgy tűnik, mindkét táblázat szerint jó lesz a kiszemelt dátum.

Mesterhármas: rövidnadrág, strandpapucs, lángos

A szóvivó az elmúlt években többször is nyaralt már Szigligeten
Fotó: Győrfi Pál

– Törekedni fogok rá, hogy az ott töltött idő ne munkával teljen. Azért mondom ezt, mert a magamfajta embernél, ha valami fontos munkahelyi esemény történik, akkor az elsőbbséget élvez a nyaraláshoz képest, vagyis abban az esetben azonnal azzal kezdek foglalkozni, esetleg megyek is vissza dolgozni. Azért megfogadtam magamnak és a családnak is, hogy amennyire lehet, megpróbálok családapaként ott lenni Szigligeten.

Alig várom, hogy papucsban, rövidgatyában lemenjek a strandra és ne csináljak semmit. Nincs extra kívánságom, csak enni egy lángost a parton!

Megosztja az élményt: ötösben nyaralnak

Fotó: Győrfi Pál

Győrfi Pál négy gyermek büszke édesapja. Első házasságából született fia, Dániel már 24 éves.

– Ő már önálló életet él. A kedvesével öt éve alkotnak egy párt, érthető, hogy külön nyaralnak. A második házasságomból három gyermekem született. Lilla 8, Aliz 10, Ádám pedig 12 éves. Ők, a feleségem, Adrienn és én alkotjuk a kis családot. Így megyünk nyaralni is – árulja el a mentőszóvivő.

Feleségével, Adrienn-nel nagyon szeretik egymást
Fotó: Győrfi Pál

Forrás: ripost.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva