likeBalaton.hu | 2020.12.31. 07:00
Nem lesz újévi csobbanás Szigligeten
A járványügyi intézkedések miatt elmarad a hagyományos fürdőzés január elsején Szigligeten, a szervezők azt kérik, egyénileg se strandoljunk most a Balatonban, kerüljük a csoportosulást!

A január elsején rendezett hagyományos újévi csobbanás Szigligeten már annyira népszerű volt, hogy a közel 700 fürdőzőnek nagyjából 5 ezer ember szokott drukkolni a partról. A járványügyi helyzet jelenleg nem teszi lehetővé a rendezvények szervezését és a csoportos sportolást sem, így arra kérik az évek óta csobbanó törzsvendégeket is a szervezők, hogy most ne fürödjenek a Balatonban.

– A járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, még kisebb csoportokban sem a téli fürdés megszervezését, ezért arra kérünk mindenkit, tartózkodjanak a csoportosulástól a szigligeti strandon január elsején. Valószínűleg a hatóságok hatványozottan fogják ellenőrizni a strandot, és szerintünk senkinek sem hiányzik, hogy bírsággal indítsa az évet.
Boldog új évet kívánunk mindenkinek, és remélhetőleg 2022 január elsején már nem lesz akadálya a közös fürdésnek – közölték.

Hogy ne maradjunk téli fürdés nélkül, nézegessük a korábbi években készített képeket, videókat!

 

Idén indítsuk az évet egy újévi balatoni sétával, kirándulással, betartva járványügyi szabályokat!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva