Mihály Szilvia | 2019.01.01. 16:19
Őrületes újévi buli a szigligeti strandon
Újévi csobbanás, fürdőruha verseny, vízibicikli gyorsasági verseny és koncertek várták újév első napján a vendégeket a szigligeti strandon! Mutatjuk a legjobb képeket és videókat!

Ha január elsején fürdünk a Balatonban, akkor szerencsés évünk lesz! Ha nem vagyunk ennyire bátrak, csak nézzük a fürdőzőket, akkor is! Megmutatjuk, milyen volt a nyolcadik újévi csobbanás Szigligeten!

Az újévi csobbanás évről-évre népszerűbb rendezvény, idén már egy 2 ezer fős lelátót is építettek, hogy a szurkolók jobban rálássanak az extrém fürdőruhás indulókra.

2019. január elsején 565-en vetették bele magukat a habokba, Pimasz Úr ágyúlövéssel indította a mezőnyt:

A leggyorsabb strandoló jutalma a december 24-én felállított karácsonyfa, amit lelkesen hoztak ki a partra!

A csobbanás előtt még számos színes program várta a nézőket, volt vízibicikli gyorsasági verseny és extrém fürdőruha verseny is.

A vízibiciklit nyáron sem egyszerű irányban tartani és kormányozni, télen ez még nehezebb, amikor jól felöltözve tekerik a járműveket. Igazán vicces és hangulatos versenyek voltak, a partról már ekkor sokan szurkoltak a vízen levőknek.

Nézze meg az újévi vízibicikli verseny képeit:

Fürdés előtt vidám jelmezes versenyzők sorakoztak fel a parton. A zsűri döntése alapján a harmadik helyezett Szuper Kitty, a második a szigligeti utcalány, míg a verseny győztese a Krokodilt fogó pecás lány lett.

Képek az extrém fürdőruhás versenyzőkről:

Újév első napján többezer lelkes néző szórakozott Dér Heni majd Mistery Gang koncertjén. Őrületes volt a hangulat, a strandon levők száma alapján a mai akár egy nyári nap is lehetett volna, délutánra még a nap is kisütött. Aki megéhezett, lángosozhatott, de forralt bort és vodka alapú meleg koktélokat is kínáltak a büfékben.

Az újévi csobbanás fényképei:

 

 

Készítette: Mihály Szilvia

Nézd meg a siófoki fürdőzőket is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva