Kovács Erika / veol.hu | 2022.01.04. 12:22
Ez borzasztó! Tévedés történt a vonattragédia áldozatainak azonosításakor
A négy ember halálát követelő újévi tapolcai közlekedési balesetben tévesen azonosították az egyik áldozatot! A halottnak hitt lány életben van, a túlélőnek gondolt lány viszont halott.

Legfrissebb értesülésünk szerint a korábbi hírekkel ellentétben a tapolcai vasúti balesetben Gy. Dóra vesztette életét, és Sz. Melani él, utóbbi lányt a szombathelyi kórházban ápolják.

Ahhoz, hogy a két lányról korábban más információ került napvilágra, vezethetett egyrészt a sérüléseik mértéke, illetve az, hogy Melani Dóra kabátját viselte. Értesülésünket Hoffman Tamás, Csabrendek alpolgármestere megerősítette.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon eddig végrehajtott vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a baleset egyetlen túlélője Sz. Melani, akit jelenleg is kórházban ápolnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2022. január 1-jén délelőtt Tapolcán, a 7345-ös számú úton lévő vasúti átjáróban egy autó és az ott közlekedő vonat összeütközött. Az autóban öten utaztak, közülük négyen meghaltak, egy embert életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Nyitókép: MTI/Varga György

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva