likeBalaton.hu | 2022.11.06. 12:00
Mindenért verést kapott a balatoni nő
Rendszeresen a haját tépte és ököllel ütötte élettársát az erőszakos férfi, a rendőrök elfogták.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 41 éves Balaton-parti kistelepülésen élő férfit és kezdeményezték a letartóztatását.

Kapcsolati erőszak

Kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 41 éves Balaton-parti településen élő férfival szemben. Az eljárás adatai alapján 2022 márciusától több alkalommal is bántalmazta élettársát.
Szóváltásaikat követően a tettes többször fellökte, és a haját tépte, valamint ököllel ütötte a sértettet. Egyik veszekedésükkor a hölgy a telefonjáért nyúlt, hogy mentőt hívjon magához, ám a férfi elvette és kettétörte a készüléket. A legutóbbi ilyen alkalommal, 2022. október 30-án az esti órákban a sértett bejelentést tett a rendőrségre, mert élettársa dühében a lakás berendezési tárgyait törte össze, majd őt ököllel többször megütötte.

Forrás: police.hu

A kiérkező egyenruhások a bántalmazót elfogták, majd előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók az illetékes ügyészségen kezdeményezték a férfi letartóztatásának indítványozását.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítséghez! Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon vagy rendőrőrsön, illetve tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz a Balatonra! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

Nyitókép: Illusztráció / Karnok Csaba / Délmagyarország
Forrás: police.huMegosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva